Verpleegkundige Transplantatiecentrum

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Wil jij niet alleen een schakel zijn, maar betrokken bij het gehele proces van de patiënt? Dan ben jij de verpleegkundige op de afdeling Transplantatiecentrum die we zoeken!

In het kort

• Werken in een multidisciplinair team
• Het verbeteren van de zorg binnen het Transplantatiecentrum
• Werken met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep
• Vele doorgroeimogelijkheden
 

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de afdeling Transplantatie begeleid en verzorg je patiënten tijdens het complete transplantatieproces. Binnen deze patiëntengroep krijg je te maken met complexe zorgvragen. Je werkt dan ook multidisciplinair samen met de verschillende betrokken medici. Ook participeer je in het ontwikkelen van activiteiten die de kwaliteit van zorg binnen het Transplantatiecentrum continu verbeteren en draag je ideeën aan voor de integrale zorg voor transplantatiepatiënten. Werken in een universitaire setting betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, in een dynamische werkomgeving.

Wat vragen wij?

De kandidaat die wij zoeken heeft een diploma mbo-V of hbo-V. Je functioneert zowel in teamverband als zelfstandig uitstekend. Ook ben je servicegericht naar de patiënten en hun familie. Omdat je werkt onder wisselende omstandigheden, is het belangrijk dat je stressbestendig en flexibel bent. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Tot slot ben je leergierig, enthousiast en je beschikt over een gezonde dosis zelfkennis.

Meer informatie

Je kan ook ver voor de sluitingsdatum solliciteren; wij nemen dan eerder al contact met je op! 

Gelisa Allers

‘Je bouwt echt een vertrouwensband op met patiënten’

Je werkplek

De verpleegafdeling Transplantatie bestaat uit verschillende verpleegafdelingen. Hier worden patiënten opgenomen voor alle zorg rondom (gecombineerde) transplantaties van nieren, lever, pancreas of Eilandjes van Langerhans. De afdeling is onderdeel van het nieuw opgerichte Transplantatiecentrum. De zorg binnen het Transplantatiecentrum is ingericht met Value Based Healthcare en intensieve multidisciplinaire samenwerking.

Carrière in het LUMC

Als je bij ons als verpleegkundige start zijn er vele doorgroeimogelijkheden. Zo bieden wij je op termijn de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van seniorverpleegkundige of expertverpleegkundige.

Emilie ten Horn - Verpleegkundige manager transplantatiecentrum

Contact: Emilie ten Horn, verpleegkundig manager a.i., Transplantatiecentrum
071 529 89 47

Solliciteren