Verpleegkundige Spoedeisende hulp (SEH)

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij een verpleegkundige met ervaring op een Spoedeisende Hulp (SEH)? En wil je je verder ontwikkelen op een afdeling waarbij je met patiënten werkt met een complexe ziektebeeld, waar je altijd paraat staat in het geval van opvangtrauma’s en reanimaties, en die in het hart van de Randstad ligt? Dan is de afdeling Spoedeisende Hulp in het LUMC de plek voor jou!

In het kort

• Je bent een zelfstandige verpleegkundige
• Je kan coördineren en acuut handelen, en biedt service aan patiënten, naasten en je collega’s
• Je vertaalt technologische medische ingrepen naar de praktijk
• Je werkt met een veelzijdige patiëntengroep
• Je werkt in een bijzondere setting met een positieve groepsdynamiek onder alle collega’s

Wat ga je doen?

Wij zoeken SEH-verpleegkundigen die zelfstandig de juiste verpleegkundige interventies weten toe te passen. Je belangrijkste taak is de eerste opvang en coördinatie van zorg voor patiënten met een acuut medisch probleem. Jij verleent de basiszorg en tegelijkertijd zorg je voor aandacht en service richting patiënten, hun familie en bezoekers. Daarnaast kun jij de nieuwe technologische medische ingrepen die worden toegepast vertalen naar de praktijk en zorg jij voor oplossingen in de werksituatie. En om je werk nog leuker te maken: je werkt in een universitaire setting. Dat betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, waardoor je werk dus elke dag anders kan zijn! Kortom, zin in een afwisselende rol als SEH-verpleegkundige in het hart van de Randstad? Dan ben je bij het LUMC aan het goede adres!

Wat vragen wij?

Voor deze functie ben je in het bezit van een erkend verpleegkundig diploma aangevuld met een SEH-opleiding en natuurlijk een geldige BIG-registratie. Daarnaast beschik je over een geldig certificaat TNCC en ENPC of bent bereid deze te volgen. Je bent leergierig en positief ingesteld. Je kan goed omgaan met stressvolle situaties en beschikt over een behoorlijke mate van zelfkennis. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren en ben je servicegericht naar patiënt, familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen. Solliciteer je (ver) voor de sluitingsdatum, dan ontvang je ook (ruim) voor de deadline een reactie van ons. 

Wil jij een kijkje achter de schermen en zien wat het werk als SEH-verpleegkundige inhoudt? Bekijk onze afdelingsfilm of Instagram Takeover.

Wil je graag een dag meelopen? Geen probleem! Geef telefonisch of per mail door wanneer je kan, dan plannen we dat graag in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arne van Dam, SEH-verpleegkundige

Arne van Dam

"Met het gehele team zorgen we elke dag weer voor de beste zorg voor onze patiënten."

Je werkplek

In het LUMC vinden veel speciale en nieuwe technologische medische ingrepen plaats vanwege de topklinische en topreferente zorg die wij kunnen bieden. Topreferente zorg vind je alleen in universitair medische centra en dat zorgt voor een continue impuls voor vernieuwing en ontwikkeling. De SEH is een dynamische afdeling met een groot team van jong en ervaren collega’s, bestaande uit SEH-verpleegkundigen, SEH-artsen, physician assistants en ondersteunend personeel. Onze afdeling is in beweging en zich aan het voorbereiden op de toekomst. Een toekomst waarin - samen met het multidisciplinaire team - verpleegkundigen zich verdiepen en specialiseren in een van de medische domeinen zoals bijvoorbeeld epidemiologie. Zodat ruimte en aandacht wordt gegeven aan zorgvernieuwing en onderwijs. Bovendien is de groepsdynamiek op de SEH ontzettend positief, zo vinden er verschillende overleggen tussen artsen en verpleegkundigen plaats om van elkaar te leren en samen te werken aan een goede afdeling. Ook is er veel aandacht voor gezamenlijke activiteiten van de feestcommissie naast het reguliere werkrooster.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Neely van Os - SEH

Contact: N. van Os, manager SEH
071 529 66 87
N.K.van_Os@lumc.nl

Solliciteren