Spoedeisende Hulp Verpleegkundige (SEH)

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij een gespecialiseerd SEH-verpleegkundige en wil je je verder ontwikkelen binnen een academische setting? Wil jij altijd paraat staan voor het opvangen van trauma’s en reanimaties? En spreekt het werken op een moderne afdeling jou aan? Dan hebben we goed nieuws! De Spoedeisende Hulp (SEH) van het LUMC is recent verhuisd naar een gloednieuwe afdeling. Kom jij bij ons werken?

In het kort

• Je gaat als zelfstandig verpleegkundige aan de slag binnen een positief en hecht team
• Je vertaalt technologische medische ingrepen naar de praktijk
• Je werkt met een veelzijdige patiëntengroep
• Je krijgt bij ons de kans om je verder te specialiseren
• Je gaat aan de slag op een geheel gemoderniseerd en vernieuwde afdeling
 

Wat ga je doen?

Wij zoeken SEH-verpleegkundigen die zelfstandig de juiste verpleegkundige interventies weten toe te passen. Je belangrijkste taak is de eerste opvang en coördinatie van zorg voor patiënten met een acuut medisch probleem. Van een hartinfarct tot een acute infectie en trauma’s: bij het LUMC komen patiënten vanuit de gehele regio binnen. Vanaf het moment van binnenkomst ben jij erbij betrokken en krijg je veel verantwoordelijkheid. Je voert de eerste controles uit, levert (basis)zorg en tegelijkertijd zorg je voor aandacht en service richting patiënten, hun familie en bezoekers. Daarnaast krijg je bij ons de kans de nieuwste technologische medische ingrepen toe te passen en te vertalen naar de praktijk en zorg jij voor oplossingen in de werksituatie. En om je werk nog leuker te maken: je werkt in een universitaire setting. Dit betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, waardoor je werk elke dag anders is! Kortom, heb je zin in een afwisselende rol als SEH-verpleegkundige in het hart van de Randstad? Dan ben je bij het LUMC op het juiste adres!

Wat vragen wij?

Voor deze functie ben je in het bezit van een erkend verpleegkundig diploma, aangevuld met een SEH-opleiding en natuurlijk een geldige BIG-registratie. Daarnaast beschik je over een geldig certificaat TNCC en ENPC of bent bereid deze te volgen. Je bent leergierig en positief ingesteld. Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties en beschikt over een behoorlijke mate van zelfkennis. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren en ben je servicegericht naar patiënt, familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt.

Meer informatie

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega's.

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen. Solliciteer je (ver) voor de sluitingsdatum, dan ontvang je ook (ruim) voor de deadline een reactie van ons. 

Wil jij een kijkje achter de schermen en zien wat het werk als SEH-verpleegkundige inhoudt? Bekijk onze afdelingsfilm of Instagram Takeover.

Wil je graag een dag meelopen? Geen probleem! Geef per mail door wanneer je kan, dan plannen we dat graag in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arne van Dam, SEH-verpleegkundige

Arne van Dam

"Met het gehele team zorgen we elke dag weer voor de beste zorg voor onze patiënten."

Je werkplek

In het LUMC vinden veel speciale en nieuwe technologische medische ingrepen plaats vanwege de topklinische en topreferente zorg die wij bieden. Topreferente zorg vind je alleen in universitair medische centra en dat zorgt voor een continue impuls voor vernieuwing en ontwikkeling. De SEH is een dynamische afdeling met een groot team dat bestaat uit jonge en ervaren SEH-verpleegkundigen, SEH-artsen, physician assistants en ondersteunend personeel. Onze afdeling is net verhuisd naar een nieuwe en gemoderniseerde afdeling om zich goed voor te bereiden op de toekomt. Een toekomst waarin - samen met het multidisciplinaire team - verpleegkundigen zich verdiepen en specialiseren in een van de medische domeinen, zoals bijvoorbeeld epidemiologie. Er wordt dan ook veel aandacht gegeven aan zorgvernieuwing en onderwijs. Bovendien is de groepsdynamiek op de SEH ontzettend positief, zo vinden er verschillende overleggen tussen artsen en verpleegkundigen plaats om van elkaar te leren en samen te werken aan een goede afdeling. Ook is er naast het reguliere werkrooster veel aandacht voor gezamenlijke activiteiten van de feestcommissie.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Neely van Os - SEH

Contact: Neely van Os, manager SEH
06-11389167
N.K.van_Os@lumc.nl

Solliciteren