Verpleegkundige Spoedeisende hulp (SEH)

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij een verpleegkundige met ervaring op de Spoedeisende Hulp (SEH)? En wil je je verder ontwikkelen? Dan is de afdeling Spoedeisende Hulp in het LUMC de plek voor jou.

In het kort

• Je bent een zelfstandige verpleegkundige
• Je kan coördineren en acuut handelen
• Je communiceert met en biedt service aan patiënten en naasten
• Je vertaalt technologische medische ingrepen naar de praktijk
• Werken met een veelzijdige patiëntengroep

Wat ga je doen?

Wij zoeken SEH-verpleegkundigen die zelfstandig de juiste verpleegkundige interventies weten toe te passen. In het LUMC vinden veel speciale en nieuwe technologische medische ingrepen plaats vanwege de topklinische en topreferente zorg die wij kunnen bieden. Topreferente zorg vind je alleen in universitair medische centra en dat zorgt voor een continue impuls voor vernieuwing en ontwikkeling. Je belangrijkste taak is de eerste opvang en coördinatie van zorg voor patiënten met een acuut medisch probleem. Je biedt deze en tegelijkertijd zorg je voor aandacht en service richting patiënten, hun familie en bezoekers. Daarnaast kun jij de nieuwe technologische medische ingrepen die worden toegepast, vertalen naar de praktijk en zorg jij voor oplossingen hiervoor in de werksituatie. Werken in een universitaire setting betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, in een dynamische werkomgeving, iets voor jou?

Wat vragen wij?

Voor deze functie ben je in het bezit van een erkend verpleegkundig diploma aangevuld met een SEH-opleiding en natuurlijk een geldige BIG-registratie. Daarnaast beschik je over een geldig certificaat TNCC en ENPC of bent bereid deze te volgen. Je bent leergierig en positief ingesteld. Je kan goed omgaan met stressvolle situaties en beschikt over een behoorlijke mate van zelfkennis. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren en ben je servicegericht naar patiënt, familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen. Solliciteer je (ver) voor de sluitingsdatum, dan ontvang je ook (ruim) voor de deadline een reactie van ons.  
Eerst een keertje meelopen? Geen probleem! Geef telefonisch of per mail door wanneer je kan, dan plannen we dat graag in.

Wouter Raven 

'De Spoedeisende Hulp weerspiegelt de reuring in de stad.'

Je werkplek

De afdeling Spoedeisende hulp is een dynamische afdeling met een groot team van SEH verpleegkundigen, SEH artsen, physician assistants en ondersteunend personeel. Onze afdeling is in beweging en zich aan het voorbereiden op de toekomst. Een toekomst waarin - samen met het multidisciplinaire team - verpleegkundigen zich verdiepen en specialiseren in een van de medische domeinen zoals bijvoorbeeld epidemiologie. Zodat ruimte en aandacht wordt gegeven aan zorgvernieuwing en onderwijs.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Neely van Os, verpleegkundig manager, afdeling SEH
071 529 66 87

Solliciteren