Verpleegkundige Korte Opname- en Herstelafdeling (KOHA)

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

De Korte Opname en Herstel Afdeling (KOHA) is een nieuwe afdeling. Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste, flexibele, proactieve en leergierige verpleegkundigen. Houd je van afwisseling en wil je jezelf én de afdeling verder ontwikkelen? Dan is dit de functie voor jou! Wij bieden je de mogelijkheid om vanaf het begin veel bijscholing te krijgen en op termijn specialistische opleidingen te volgen of door te groeien naar de functie van seniorverpleegkundige.

In het kort

• Je werkt op een afdeling waar patiënten zowel acuut als electief worden opgenomen
• Wanneer de situatie daarom vraagt, nemen wij ook bewezen Covid-19 patiënten op
• Je werkt op een nieuwe afdeling waar je een bijdrage levert aan de opstart en ontwikkeling van zowel de afdeling als het team
• Het continu verbeteren is onderdeel van je werk
• Bij ons krijg je de kans om door te groeien

Wat ga je doen?

Op de KOHA worden verschillende patiëntencategorieën opgenomen. Ten eerste komen op onze afdeling patiënten voor een kort durende opname voor de specialismen: interne geneeskunde, hematologie, oncologie, longziekten, maag- darm- leverziekten en transplantatiegeneeskunde. Tevens is de afdeling gericht op de klinische patiëntenzorg voor patiënten ouder dan 65 jaar, die voor een acuut probleem direct ziekenhuiszorg nodig hebben. De zorg op onze afdeling is dan ook gericht op snelle diagnostiek en behandeling en tevens op functioneel herstel. De doelstelling is om voor deze groep patiënten binnen 72 uur de juiste (na)zorg op de juiste plek te organiseren. En indien de situatie daarom vraagt is de KOHA de verpleegafdeling voor de opvang van COVID-19-patienten en gaan we over op cohort-verpleging. Kortom, dit is een functie met veel afwisseling en uitdaging op een nieuwe afdeling. Hier krijg je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Grijp jij deze kans en word je onze nieuwe collega?

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van een diploma A-Verpleegkundige, mbo-V of hbo-V. Je bent enthousiast, leergierig, flexibel en stressbestendig. Je hebt zelfkennis en bent positief ingesteld, ook onder wisselende omstandigheden. Naast zelfstandig werken, functioneer je ook goed in teamverband en ben je servicegericht naar patiënt en familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt. Je vindt het leuk om voor patiënten te zorgen met soms hele uiteenlopende (acute) zorgvragen en het starten op een nieuwe afdeling met allemaal nieuwe collega’s spreekt jou aan. Ook ben je enthousiast om deel te nemen aan afdeling ontwikkelende activiteiten om de kwaliteit van zorg op de afdeling én binnen het centrum te blijven verbeteren.

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij minimaal twee referenties op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie of bij vragen, kun je ook contact opnemen met Renée van Haastert, verpleegkundig manager, Centrum voor Ongeplande Opname, telefoon: 071 526 2622. 

Binnen het Centrum voor Ongeplande Opname hebben we nog meer leuke vacatures. Klik hier om de andere vacatures te bekijken!  

Lieke Posthuma

Lieke Posthuma

“Hier word je talent gezien en mag je doen waar je goed en geïnteresseerd in bent.”

Je werkplek

De KOHA is, naast de Acute Opname Afdeling en de verpleegafdeling Interne Geneeskunde, één van de drie afdelingen binnen het Centrum voor Ongeplande Opname (CVOO). Het CVOO heeft een open cultuur en enthousiaste teams waar continu wordt gewerkt aan het verbeteren van kwaliteit van zorg, maar ook aandacht is voor de ontwikkeling van verpleegkundigen en verpleegkundig onderzoek.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Karin Snijder, verpleegkundig teamleider Korte Opname- en Herstelafdeling
071 529 6843

Solliciteren