Verpleegkundige KOHG

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Heb jij je verpleegkundige opleiding succesvol afgerond. En ben jij op zoek naar een baan waarbij je kwalitatief hoge zorg levert aan complexe patiënten van verschillende specialismes? Dan is dit je kans om er een te bemachtigen op onze afdeling KOHG.

In het kort

• Je komt te werken op diverse onderdelen binnen de afdeling
• Iedere dag zet jij je in om de beste zorg te geven aan onze patiënten
• En krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen en specialiseren 

Wat ga je doen?

Het LUMC is volop in ontwikkeling en daarom zoeken wij naar meerdere verpleegkundigen. Je komt te werken op de afdeling KOHG. Deze afdeling bestaat uit de KNO (Keel-, Neus- en Oorheelkunde), Kaakchirurgie, Oogheelkunde, Huidziekten en Gynaecologie. Op de afdeling zijn veel ziekten van oncologische aard en ligt het zwaartepunt op chirurgische behandelingen. Werken als verpleegkundige op deze afdeling betekent dat je kwalitatief hoge zorg levert aan complexe patiënten van deze specialismen. Verder betekent dit dat je actief en intensief contact hebt met de patiënten en hun familie. Een diverse rol in een omgeving die de zorg elke dag een beetje beter probeert te maken en jou de kans biedt je als verpleegkundige verder te ontwikkelen en specialiseren.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat en hebt de opleiding tot verpleegkundige (mbo-V of hbo-V) afgerond. Als je al werkervaring als verpleegkundige hebt opgedaan, dan is dit mooi meegenomen. Heb je dit nog niet? Geen probleem, ook verpleegkundigen met minder ervaring nodigen we van harte uit te solliciteren! Wat we wel belangrijk vinden is dat je gastvrij bent, zeker naar onze patiënten. Als je ook nog gevoel voor humor hebt, dan is dat natuurlijk helemaal mooi. Ook ben je flexibel en kun je snel schakelen. Vanwege de wisselende zorgzwaarte op de afdeling en de gevarieerde samenstelling van het team is het belangrijk dat jij je makkelijk kunt aanpassen.

Meer informatie

Je werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week. Je mag zelf bepalen hoeveel uur per week jij wilt werken, als het er maar minimaal 24 zijn.
Voor deze functie kunnen referenties opgevraagd worden. 

Hanneke van Heesen

'Ik heb ervoor gekozen mijn specialisatie in een academisch ziekenhuis te doen, omdat je hier met de nieuwste technieken werkt en veel kan leren'

Je werkplek

De KOHG is een redelijk nieuw gevormde afdeling die volop in ontwikkeling is. De KOHG vormt een harmonica met de Dagbehandeling en Kortverblijf, maar werkt hierbinnen als zelfstandige afdeling. De KOHG is een afdeling waar voornamelijk langverblijfpatiënten opgenomen worden. Binnen de afdelingen werken verpleegkundigen, verzorgenden, secretaresses, leerlingen en servicemedewerkers nauw samen en heeft iedereen zijn eigen specifieke inbreng. De afdeling wordt aangestuurd door twee teamleiders die ondersteund worden door een verpleegkundig manager. Je komt te werken op een dynamische afdeling met een wisselende zorgzwaarte.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Wim van Galen - vpl manager dagbehandeling

Contact: Wim van Galen, verpleegkundig manager, afdeling DBKV
071 526 31 81

Solliciteren