Verpleegkundige Interne Geneeskunde

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Staat het belang van de patiënt bij jou bovenaan? Werk je graag in een dynamische omgeving met verschillende disciplines en heb je ook interesse in het interne specialisme, waaronder infectieziekten? Voor onze afdeling Interne Geneeskunde zijn wij op zoek naar (ervaren) verpleegkundigen die zich graag verder willen ontwikkelen. Bij ons leg je namelijk een uitstekende basis voor de rest van je carrière.

In het kort

• Je bent een (ervaren) verpleegkundige die zelfstandig gaat werken op onze afdeling
• Je verleent zowel complexe en gespecialiseerde zorg als routinematige zorg
• Kwaliteit van zorg, deskundigheid en samenwerken in een multidisciplinair team spreekt jou aan
• Ook krijg je bij ons de kans om door te groeien en jouw ambities als verpleegkundige waar te maken

Wat ga je doen?

Na je inwerkperiode ga je als zelfstandig verpleegkundige aan de slag op onze afdeling. De zorg die wij verlenen aan onze patiënten is complex en gespecialiseerd, maar kan ook routinematig zijn. Door de veelzijdigheid in deze patiëntencategorie doe je veel ervaring op en ontwikkel je een scherpe klinische blik. Zo voer je veel verpleegtechnische handelingen uit en werk je samen met de patiënt en verschillende disciplines aan een zo goed mogelijk herstel. Ook het begeleiden van studenten op de afdeling is onderdeel van je dagelijks werk. En heb je de ambitie om door te groeien naar een gespecialiseerde afdeling? Dat kan! De ervaring die je bij ons opdoet, is namelijk een uitstekende basis voor de rest van je carrière als verpleegkundige.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een verpleegkundige-A, mbo-V of hbo-V diploma en neemt ervaring als verpleegkundige binnen het ziekenhuis met je mee. Het is belangrijk dat je affiniteit met het interne specialisme hebt. Aangezien onze patiënten veelal complexe specifieke of gecombineerde interne aandoeningen hebben, is het belangrijk dat je leergierig en collegiaal bent. Verder kun je goed samenwerken en heb je oog voor kwaliteit. In je contact met patiënten en collega's staan kwaliteit van zorg, deskundigheid en samenwerken in een multidisciplinair team voorop. Je bent in staat je eigen kwaliteiten te benoemen en te reflecteren op je eigen handelen. Je bent teamgericht en doorziet dat het geven en ontvangen van feedback noodzakelijk is om goed te functioneren als verpleegkundige en als team. Bovendien beschik je over de nodige humor, en relativeringsvermogen en denk je graag mee over kwaliteitsverbeteringen binnen onze afdelingen.  

Meer informatie

Tijdens het sollicitatiegesprek vragen wij naar twee referenties. Deze referenties zullen we na het sollicitatiegesprek benaderen.  

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega's. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke Posthuma

Lieke Posthuma

“Hier wordt jouw talent gezien en mag je doen waar je goed en geïnteresseerd in bent.”

Je werkplek

De afdeling Interne Geneeskunde is onderdeel van het Centrum voor Ongeplande Opname (CVOO). Op de Interne Geneeskunde worden met name patiënten opgenomen vanuit de specialismen nierziekten, endocrinologie, infectieziekten, maag- darm- en leverziekten en reumatologie. Er wordt topreferente zorg geboden aan patiënten  met complexe specifieke of gecombineerde interne aandoeningen. De afdeling is een Clinical Teaching Unit, wat betekent dat wij scholing en multidisciplinaire samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. Wij vinden het belangrijk dat verpleegkundigen en artsen samen één team vormen voor de beste zorg voor de patiënt.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Martine van Rooijen en Marije Zwetsloot, verpleegkundig teamleider, verpleegafdeling Interne Geneeskunde
071-526 4676

Solliciteren