Verpleegkundige Endoscopie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij op zoek naar baan met een mooie mix waarin begeleiding van patiënten en technische vaardigheden worden gecombineerd? Wil jij graag werken in een academische omgeving met een enorm brede patiëntengroep? Dan ben jij misschien wel de endoscopieverpleegkundige die wij zoeken!

In het kort

• Wij zoeken meerdere endoscopieverpleegkundigen wegens groei van het team
• Je bent endoscopie verpleegkundige en toe aan een nieuwe uitdaging
• Je werkt graag met technische apparatuur
• Je hebt veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen het LUMC
• Je kunt zowel parttime als fulltime aan de slag 

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van een enthousiast team bestaande uit endoscopieverpleegkundigen, MDL- en Longartsen. Naast je verpleegkundige werkzaamheden, assisteer je de arts bij endoscopische interventies en onderzoeken die ook op de operatiekamer of Intensive Care kunnen plaatsvinden. Denk hierbij aan eenvoudige colon- en gastroscopieën, oesophagusdilatatie, voedingssonde inbrengen of een bronchoscopie. Maar ook zeer complexe endoscopische onderzoeken en interventies zoals een ERCP, echo-endoscopie, EMR, ESD, thoracoscopie en een EBUS. De wereld van de endoscopie is voortdurend in beweging met nieuwe en uitdagende ontwikkelingen en technieken, waarbij we jouw inzet en participatie goed kunnen gebruiken

Wat vragen wij?

Je hebt een verpleegkundige opleiding afgerond op mbo- of hbo-niveau. Je hebt minstens één jaar ervaring op een klinische afdeling. Daarnaast heb je de opleiding tot endoscopie verpleegkundige behaald. Je haalt plezier uit het werken met technische apparatuur en hebt hier bij voorkeur ervaring mee. Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan hopen wij van harte dat je solliciteert!

Meer informatie

Wij zoeken meerdere endoscopie verpleegkundigen  Je werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week. Het aantal uren is bespreekbaar. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag voornamelijk tussen 08.00 en 18.00 uur. Daarnaast draai je bereikbaarheidsdiensten. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.403,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 8A CAO UMC).

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.  

Wil jij ervaren hoe het werken op de afdeling Endoscopie is? Loop eens een keer bij ons mee! Neem gerust contact op als je hier interesse in hebt. 

Reageer je (ruim) voor de sluitingsdatum, dan zullen we ook eerder contact met je opnemen!

Naast Jacqueline van der Ploeg kunt u ook contact opnemen met Lies van Duin, verpleegkundig expert, Endoscopie, telefoon 071 529 67 55

Hanneke van Heesen

'Ik heb ervoor gekozen mijn specialisatie in een academisch ziekenhuis te doen, omdat je hier met de nieuwste technieken werkt en veel kan leren'

Je werkplek

De Endoscopie afdeling van het LUMC bestaat uit zes scopiekamers MDL/Long. Je werkt in een enthousiast en multidisciplinair team van ongeveer 25 verpleegkundigen, 11 MDL-artsen en 6 longartsen. Op de afdeling worden zowel volwassenen als kinderen gescopieerd. Een deel van de geplande onderzoeken vindt plaats onder narcose of onder diepe sedatie. Dit wordt bewaakt door de anesthesiemedewerker of sedatieprakijkspecialist.  Endoscopische onderzoeken kunnen 24/7 plaatsvinden. Hierdoor zijn  bereikbaarheidsdiensten onderdeel van je werkzaamheden..

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Heb je nog niet je hbo-V bemachtigd? Dan kun je deze opleiding verkort volgen bij het LUMC. Daarnaast kun je doorgroeien in allerlei richtingen, naar verpleegkundig expert of teamleider bijvoorbeeld, of in een ander specialisme. Hoe jij je ook wilt ontwikkelen, wij helpen je erbij.

Jacquelien van der Ploeg- van Oostende, verpleegkundig teamleider, Endoscopie
071 529 90 44.

Solliciteren