Unitcoördinator Restaurant

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Weet jij het beste uit je team te halen? Durf je kritisch te zijn, maar ben je daarnaast die daadkrachtige en representatieve leidinggevende? Dan maken wij graag kennis met jou. Wie weet ben jij de unitcoördinator waar wij naar op zoek zijn voor onze restaurants.

In het kort

• Je geeft leiding aan ongeveer 50 teamleden
• Dit doe je samen met twee collega unitcoördinatoren
• Met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor twee restaurants en een coffee corner
• Tezamen ontvangen jullie dagelijks ruim 4000 bezoekers per dag  

Wat ga je doen?

Als unitcoördinator geef je enerzijds operationeel leiding, en werk je anderzijds ook mee in onze restaurants. Dit zijn de doelen waar wij voor aan het werk zijn; tevreden gasten, goede sfeer in het personeelsteam, het serviceniveau van onze restaurants nog efficiënter inrichten en het assortiment nog gezonder maken. Jouw rol ligt met name in het organiseren en coördineren van de werkzaamheden binnen de afdeling. Je levert een constructieve bijdrage aan het team en ontwikkelt initiatieven die je vervolgens in de praktijk brengt.

Wat vragen wij?

Je beschikt over minimaal mbo- werk- en denkniveau. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een leidinggevende functie en kennis van hygiëneregels (HACCP). Uiteraard heb je affiniteit met eten en drinken. Het is een pre als je een afgeronde horecaopleiding hebt. Verder ben je een daadkrachtige teamplayer met een hands-on mentaliteit, die medewerkers weet te stimuleren en motiveren. Tot slot ben je in elke situatie service- en gastgericht.

Meer informatie

De startdatum van deze functie is 9 september 2019. Voor deze functie kunnen referenties opgevraagd worden.  

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Bezoekers, patiënten en personeelsleden van het LUMC kunnen terecht in onze twee restaurants en coffee corner. Het restaurant in het hoofdgebouw (gebouw 1) ontvangt ongeveer 2750 bezoekers per dag, de coffee corner ontvangt zo’n 1200 bezoekers per dag en het restaurant in gebouw 2 circa 300 bezoekers per dag. Hier geef jij, als unitcoördinator, samen met twee andere coördinatoren leiding aan een team van ruim 50 medewerkers, die veelal parttime werken.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact:  Kasper Visser, teamleider restaurants en catering, afdeling Zorgservices & Voeding
071 526 27 80
k.visser@lumc.nl

Solliciteren