Technisch Medewerker Eerstelijn Service (ELS)

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Beschik jij over technisch en bouwkundig inzicht? Als technisch medewerker Eerstelijn Service (ELS) verzorg je belangrijke algemene technische werkzaamheden binnen het LUMC. Ben jij de handige collega die wij zoeken?

In het kort

• Je bent handig en technisch ingesteld
• Je hebt mbo-niveau
• Je houdt van uitdaging

Wat ga je doen?

Als technisch medewerker vallen werkzaamheden zoals het herstellen van storingen aan lab- en keukenmeubilair en het sanitair (verstoppingen) binnen jouw takenpakket. Ook verzorg je de montage van algemene gebruiksvoorwerpen aan wanden en plafonds. Je staat in direct contact met de klant en bespreekt met hen de wensen en mogelijkheden. Daarnaast ondersteun je je collega’s met overige taken binnen de afdeling Ruimtebeheer.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste, betrokken collega die een relevante mbo-opleiding heeft afgerond of ruime bouwkundige ervaring heeft. Bij voorkeur heb je actuele kennis van en ervaring met techniek in de utiliteitsbouw. Verder beschik je over de basis-computervaardigheden in Microsoft Office. Je werkt in een team maar ook zelfstandig en je bent accuraat en oplossingsgericht. Je schiet niet in de stress als de werkdruk toeneemt en je bent klantvriendelijk en communiceert helder.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Sander Slierings

'Zodra er een alarm binnenkomt, moeten wij snel handelen'

Je werkplek

Je komt te werken op de afdeling Ruimtebeheer, onderdeel van Infra. De afdeling houdt zich bezig met facilitaire zaken zoals sluitsystemen, verhuizingen, groenvoorziening, vloerafwerking, bewegwijzering, ongediertebestrijding en werkzaamheden voor Eerstelijn Service.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Gerard Parlevliet, hoofd Ruimtebeheer, afdeling Infra
071 526 50 28

Solliciteren