Teamleider Medische Technologie Radiologie

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij ons team op de afdeling Radiologie leiden en versterken? Ben je een coachende leidinggevende; een echte teamspeler die collegiaal is en resultaatgericht werkt? Dan ben jij de teamleider die we zoeken en nodigen je van harte uit om te solliciteren.

In het kort

• Je komt te werken op de afdeling Radiologie
• Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onze radiologische apparatuur
• Dit houdt in dat je zorg draagt voor het preventief en correct onderhoud
• Daarnaast zorg jij ervoor dat ons apparatuur goed en veilig functioneert
• Je onderhoudt de relaties met onze fabrikanten, klanten en partners 

Wat ga je doen?

Als teamleider medische technologie geef je mede vorm aan de opbouw en verdere ontwikkeling van het team. Je coördineert het preventief en correctief onderhoud, maar je bent ook betrokken bij de klinisch fysische werkzaamheden rond het goed en veilig functioneren van de radiologische apparatuur binnen en buiten de afdeling Radiologie van het LUMC. Dit betreft het traject van aanschaf, ingebruikname en de afvoer van medische apparatuur. Je hebt hierbij oog voor de wensen en verwachtingen van onze ziekenhuisbrede klanten en partners. Je onderhoudt de relaties met de fabrikanten en regelt de aankoop- en onderhoudscontracten. Je bent op fysisch-technisch gebied het aanspreekpunt voor de laboranten, radiologen/nucleair geneeskundigen en onderzoekers. Je bent betrokken bij de ontwerpfases van verbouwingen en bent in staat verbouwingen te begeleiden. Tevens draag je bij aan de begeleiding van stagiairs en klinisch fysici in opleiding binnen de afdeling.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een collega met een vakgerichte technische achtergrond in de medische of elektrotechniek op minimaal hbo-werk- en denkniveau. Het hebben van een certificaat MTA of MTB is een pre en je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring met bij voorkeur in leidinggevende functie. Jij weet hoe je je medewerkers moet coachen en enthousiasmeren. Je hebt een service verlenende, open en positieve houding. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatie vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je hebt overtuigingskracht en weet hoe je (klant)relaties opbouwt en onderhoudt. Ook ben je bekend met geavanceerde, beeldvormend  apparatuur en in het bezit van stralingsdiploma niveau 4a of je bent bereid deze te halen. Te allen tijde werk je accuraat en effectief, ook onder tijdsdruk. En ben je bereid, indien het werk dit vraagt, in de avond of in het weekend te werken.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

Frans en Marjolijn 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De nieuw-te-vormen sectie Medische Technologie Radiologie is onderdeel van de afdeling Radiologie en is verantwoordelijk voor de medisch beeldvormende (rand)apparatuur in de patiëntenzorg. De afdeling beschikt over geavanceerde beeldvormende apparatuur, waaronder echografie, mammografie, angiografie en interventie radiologie, chirurgische OK-probes, CT, MRI (inclusief een 7T), Bucky, DEXA, digitale PET/CT en SPECT/CT apparatuur. De afdeling beschikt over 33 onderzoekkamers verdeeld over drie vloeren. Naast de klinische taken voeren we ook wetenschappelijke projecten uit en geven we onderwijs. Op de afdeling werken ongeveer 300 medewerkers. De sectie Medische Technologie Radiologie telt dertien medewerkers (waarvan vier technici) en wordt aangestuurd door het Hoofd Klinisch Fysica.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Voor deze functie is het belangrijk dat je bereid bent om cursussen te volgen, ook in het buitenland.

Contact: Paul Booijen, hoofd Facilitaire Zaken, afdeling Radiologie
071 526 15 28

Solliciteren