Senior Onderwijskundige

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Ben jij een ervaren onderwijskundige en weet je jouw observaties om te zetten in een pakkend advies? Heb je ook nog affiniteit met ouderengeneeskunde? Dan is de vacature van senior onderwijskundige bij de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde wellicht iets voor jou.

In het kort

• Je richt je op de Specialisme Ouderengeneeskunde Opleiding (SOOL)
• Hier waarborg je de kwaliteit de kwaliteit van het onderwijs
• Ook optimaliseer je het onderwijs conform de missie van de SOOL
• En bovendien richt je je op interprofessioneel opleiden 

Wat ga je doen?

Als senior onderwijskundige observeer en adviseer je, gevraagd en ongevraagd, periodiek, alle docenten verbonden aan SOOL. Het doel hiervan is het door SOOL geboden onderwijs op een hoog plan te houden en waar mogelijk te optimaliseren conform missie, (onderwijs)visie en kernwaarden (verbinden, vernieuwen, verbeteren) van SOOL. Daarnaast krijg je als onderwijskundige bij SOOL de portefeuille interprofessioneel opleiden, met in het bijzonder de rol van kartrekker bij het verbinden van de huisartsenopleiding en SOOL op het gebied van interprofessioneel opleiden. Je werkt onder de directe aansturing van de onderwijscoördinator van SOOL en legt hiërarchische verantwoordelijkheid af aan een van de MT-leden.

Wat vragen wij?

Je bent sociale en communicatief vaardige onderwijskundige met wo-werk- en denkniveau. Je herkent je in de volgende eigenschappen: proactief, resultaatgericht, verbindend, enthousiasmerend en inspirerend. Je hebt affiniteit met de zorg en zo mogelijk kennis van het werkterrein van specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen. Bovendien heb je affiniteit met evidence based werken en bereidheid om te participeren in wetenschappelijk onderzoek van onderwijs.

Meer informatie

Voor deze vacature zullen wij referenties opvragen.  

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) bestaat uit SOOL (Specialisme Ouderengeneeskunde Opleiding), de opleiding huisartsgeneeskunde en de afdelingen Public Health en Medische Antropologie.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact:  Victor Chel, hoofd SOOL, afdeling PHEG
071 526 84 76

Solliciteren