Researchverpleegkundige e-Health

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Wij bieden een mooie kans om te participeren in een innovatief wetenschappelijk onderzoek op het gebied van e-Health en postoperatieve zorg. Ben jij de researchverpleegkundige die het onderzoek gaat coördineren?

In het kort

• Je bent een gedreven verpleegkundige met hbo-niveau
• Je hebt affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en eHealth
• Je krijgt een veelzijdige functie met taken op verschillende niveaus
• Jij bent begaan met collega’s en patiënten

Wat ga je doen?

Als researchverpleegkundige zul je een landelijk multicenter onderzoek gaan coördineren waarbij de Wondzorg app geïmplementeerd gaat worden in verschillende Nederlandse ziekenhuizen. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het coördineren, begeleiden en uitvoeren van de Wondzorg-appstudie. Je voert daarbij de handeling uit in het protocol. Daarnaast informeer je patiënten over de applicatie en bied je hen waar nodig extra hulp aan. Verder draag jij er zorg voor de vertaalslag te maken van het protocol naar de praktische implementatie van de Wondzorg-app. Maar jij doet nog veel meer! Wat dacht je van het bijscholen van verpleegkundigen op de afdelingen Orthopedie, in de deelnemende ziekenhuizen, over het werken met de applicatie? Of het ondersteunen bij de inclusie van patiënten? Kortom, je krijgt een veelzijdige functie met administratieve, coördinerende, communicatieve, datamanagement en veel meer verantwoordelijkheden. Ben jij de kandidaat die dit gaat doen?

Wat vragen wij?

Jij bent een enthousiast persoon met een BIG-geregistreerd hbo-v diploma en hebt een post-hbo opleiding Researchverpleegkunde / Clinical Research Coördinator afgerond. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend. Daarnaast beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden, kun jij zelfstandig werken en heb je een flexibele instelling waarbij je snel kunt schakelen. Herken jij jezelf in dit profiel en zie je het wel zitten om voor een innovatief academisch medisch centrum te werken? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.

Meer informatie

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.508,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 8, CAO UMC).  Referenties kunnen worden opgevraagd.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdelingen Orthopedie en Infectieziekten streven ernaar door intensieve samenwerking de kwaliteit van zorg voor patiënten met een prothese-infectie te verbeteren. De afdeling Infectieziekten in het LUMC bestaat uit zeven internist-infectiologen en twee onderzoeksverpleegkundigen. De afdeling Orthopedie bestaat uit negen orthopeden en twee verpleegkundig specialisten. Daarnaast werkt op de afdeling Orthopedie een physician assistent die patiënten met een geïnfecteerde gewrichtsprothese begeleidt en de zorg rondom deze patiënten coördineert.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Henk Scheper, internist-infectioloog, afdeling Infectieziekten
071 529 92 39

Solliciteren