Researchanalist Immunohematologie en Bloedtransfusie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij een ervaren researchanalist met een artikel 12-kwalificatie en werk je graag met veel uiteenlopende technieken voor analyses? Dan is de functie als researchanalist op de afdeling Immunohematologie en Bloedtransfusie (IHB) misschien wel wat voor jou!

In het kort

 • Je bent researchanalist met een HLO-achtergrond
• Je hebt interesse in gentherapie
• Je hebt een artikel 12-kwalificatie
• Je hebt interesse in het werken met veel verschillende analysetechnieken
• Je kunt samenwerken in een internationale, academische setting

Wat ga je doen?

Als researchanalist werk je binnen een team dat werkt aan gentherapie voor afweerstoornissen. Dit betekent dat je gebruik zult maken van zeer diverse analysetechnieken. Zo werk je met proefdieren, doe je celkweekanalyses, gebruik je flow cytometrie en diverse moleculaire technieken (PCR, RNA-sequencing). Je werkt in een multidisciplinair team en krijgt veel verantwoordelijkheid. Spreekt dit jou aan? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste teamplayer met een relevante HLO-opleiding. Je hebt al ervaring als researchanalist. Het is noodzakelijk dat je een artikel 12-kwalificatie hebt en ervaring hebt met het werken met proefdieren. Daarnaast heb je moleculair biologische ervaring en kun je werken met DNA- en RNA-technieken en PCR. Verder heb je een goede beheersing van de Engelse taal en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Deze functie betreft een tijdelijke aanstelling tot 31 december 2019 met mogelijkheid op een verlenging voor een langdurige periode.

Inge Briaire

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling IHB combineert fundamenteel onderzoek, translationeel onderzoek en patiëntgerichte activiteiten. Al het onderzoek en alle activiteiten vallen onder een drietal thema's: Immunotherapie van Kanker, Transplantatie en Auto-immuniteit en Regeneratieve Geneeskunde.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Frank Staal, hoogleraar, afdeling IHB
071 526 46 57

Solliciteren