Research Coördinator

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Als research coördinator zorg jij ervoor dat onze gegevens veilig opgeslagen worden in een betrouwbaar systeem. Kortom, een baan met veel verantwoordelijk. Ga jij deze uitdaging aan?

In het kort

• Je komt te werken op onze afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO)
• Hier ga jij onze onderzoekers adviseren over gegevensverzameling en -beheer
• En erop toezien dat dit volgens onze richtlijnen en procedures gaat
• Je bent verantwoordelijk voor onze wetenschappelijke data
• Ook mag je de uitrol van een nieuw GPR-systeem coördineren  

Wat ga je doen?

Als research coördinator van ons datacenter ben je betrokken bij het voorbereiden en plannen van onderzoeken. Ook bewaak jij de voortgang van verschillende onderzoeken. Je adviseert onze onderzoekers over het verzamelen en beheren van gegevens en je draagt zorg voor de uitvoering hiervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en uitvoeren van een nieuw GRP-systeem voor onze afdeling. Jij zorgt ervoor dat onze gebruikers up-to-date zijn en ziet erop toe dat, na de uitrol, zij zich houden aan de opgezette richtlijnen en procedures.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega met minimaal een hbo-managementopleiding. Je hebt de nodige ervaring met het coördineren van klinische studies en affiniteit met GRP-systeem. Je bent van jezelf gestructureerd en geordend en je kunt makkelijk zelfstandig functioneren. Ook ben jij in staat om je collega’s aan te sturen en ze erop te wijzen de GRP-regels te volgen.

Meer informatie

Voor het opzetten en aanbrengen van structuur bij het uitrollen van een nieuw GRP-systeem krijg je een tijdelijke aanstelling voor de duur van twee jaar.

Simone Cammel, informatieanalist

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je komt te werken op de afdeling KNO. Onze afdeling heeft een eigen onderzoeksgroep met een translationeel karakter. Naast fundamenteel onderzoek, werken wij ook veel met patiënten in patiënt trials. Wij doen zowel onderzoek naar nieuwe processen als het evalueren van de zorg.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Jeroen Briaire, senior klinisch fysicus – audioloog, afdeling KNO
071 526 819

Solliciteren