Radiotherapeut-oncoloog

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij een radiotherapeut-oncoloog en heb je ervaring en interesse in wetenschappelijk onderzoek? Ben je gemotiveerd om optimale zorg te garanderen voor patiënten met kanker en deze te combineren met innovatief onderzoek? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

In het kort

• Je werkt op de afdeling Radiotherapie, zowel in het LUMC als het Reinier de Graaf
• Vanuit hier richt je je op de klinische patiëntenzorg
• Dit combineer je met wetenschappelijk onderzoek en innovatie 

Wat ga je doen?

De afdeling Radiotherapie heeft als doel optimale zorg te garanderen voor patiënten met kanker en deze te combineren met innovatief onderzoek en onderwijs. Speerpunten van onze afdeling zijn klinisch gebonden en translationeel onderzoek op het gebied van gynaecologische tumoren, sarcomen, voorkomen van late schade, palliatie en verbeteren van de kwaliteit van leven. Meer recente aandachtsgebieden zijn protonen, beeldgestuurde radiotherapie en hartbestraling. Als nieuwe collega zal je zorgdragen voor klinische patiëntenzorg in combinatie met wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Het betreft een fulltime aanstelling; 0.8 fte is bespreekbaar.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een schaap met vijf poten maar vier is ook goed: Je bent een gedreven collega en hebt je PhD-traject succesvol afgerond. Je hebt bij voorkeur ervaring in (gynaecologische) brachytherapie en interesse in of ervaring met wetenschappelijk onderzoek. Daarbij heb je affiniteit met prospectieve uitkomst registratie en met ICT. Verder ben je bereid om op de locatie Reinier of in Holland PTC te werken. Tenslotte vind je onderling vertrouwen, een goede samenwerking, collegialiteit en waardering belangrijk.

Meer informatie

Voor deze vacature zullen referenties worden opgevraagd.

Het eerste jaar word je ingeschaald in schaal MS UMC. Bij aanvang van je vaste dienstverband (na één jaar) wordt er overgegaan naar schaal UMS UMC.

Je kunt ook contact opnemen met prof. dr. Carien Creutzberg via C.L.Creutzberg@lumc.nl of dr. Karen Neelis K.N.Neelis@lumc.nl. 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdelingen Radiotherapie van het LUMC en het Reinier de Graaf (Delft) zijn samen één geïntegreerde afdeling. Daarnaast wordt volop gewerkt aan de opbouw van de patiëntenzorg in het HollandPTC, het samenwerkingsverband op het gebied van protonentherapie met het ErasmusMC en de TU Delft.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Prof. dr. Coen Rasch, afdelingshoofd Radiotherapie
071 526 29 47
C.R.N.Rasch@lumc.nl

Solliciteren