Radioloog met specialisatie Neuroradiologie / Hoofd-Halsradiologie

Medisch & klinisch

Je functie

De afdeling Radiologie van het LUMC is volop in beweging. Het dynamische specialisme radiologie zal in de komende jaren spectaculaire ontwikkelingen doormaken. Om hieraan invulling te geven zoeken we op korte termijn een enthousiaste radioloog met een specialisatie neuroradiologie / hoofd-halsradiologie. Ervaring of aantoonbare interesse in kinderneuroradiologie strekt tot aanbeveling. Ben jij de geschikte kandidaat?

In het kort

• Je werkt in een multidisciplinair team en bent onderdeel van ons medische staf
• Je bent (mede)verantwoordelijk voor het realiseren van onze (afdeling)doelstellingen
• En bent bereid een stapje extra te zetten en wil meewerken aan wetenschappelijk onderzoek
• Tot je takenpakket hoort de neuroradiologie en hoofd-halsradiologie
• Waarbij je focus onder andere ligt op het subdomein kinderneuroradiologie

Wat ga je doen?

Je verricht klinische werkzaamheden in een multidisciplinair team, waarbij de hele breedte van de neuroradiologie en hoofd-halsradiologie tot het takenpakket behoort. Je focus ligt met name op de subdomeinen kinderneuroradiologie en hoofd-halsradiologie. Achterwachtdiensten vinden binnen het specialisatiegebied plaats en daarnaast ben je onderdeel van een team van stafleden dat ook voorwachtdiensten (acute radiologie) verzorgt. Je maakt deel uit van de medische staf van de afdeling Radiologie en bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen van onze afdeling.

Wat vragen wij?

Je bent een radioloog met een (bijna) voltooid fellowship Neuroradiologie en Hoofd-Halsradiologie, of gelijkwaardige aantoonbare ervaring. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed in teamverband werken. Je hebt de ambitie om te werken in een academisch ziekenhuis op de afdeling Radiologie, wat ook inhoudt dat je je inzet voor wetenschappelijk onderzoek. Daarbij is het belangrijk dat je als radioloog net een stapje extra zet binnen onze kerntaken patiëntenzorg, onderzoek en opleiding.

Meer informatie

 Voor deze functie zullen referenties opgevraagd worden.

Demi Jansen 

Demi Jansen

'Ik vind de afwisseling tussen patiëntencontact, veilig werken en samenwerken met disciplines leuk.'

Je werkplek

De afdeling Radiologie omvat zowel de klinische disciplines Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Deze disciplines zijn volledig geïntegreerd binnen de afdeling. De klinische activiteiten van de afdeling zijn ondergebracht in orgaangerichte secties en omvatten diagnostiek en interventies. Research is een belangrijke focus, onder andere op het gebied van MRI-technieken, molecular imaging en beeldanalyse. Op de afdeling worden radiologen, nucleair geneeskundigen, klinisch fysici en laboranten opgeleid en werkt men actief aan de opleiding van studenten Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Technische Geneeskunde.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: De heer dr. M. Kruit, sectiehoofd Neuro- en Hoofd-Halsradiologie, afdeling Radiologie of prof. dr. M.A. van Buchem, afdelingshoofd
071 526 14 67

Solliciteren