Projectopzichter Bouwprojecten

Facilitair & ondersteunend

Je functie

De zorg verandert en ook in het LUMC wordt continu gewerkt aan het verbeteren en veranderen van onze technisch infrastructurele voorzieningen. Maak jij onze voorzieningen beter? We zoeken een projectopzichter voor het onderdeel Nieuwewerken van de afdeling Infra.  

In het kort

• Je bent een belangrijke pion bij nieuwe voorzieningen en verbouwing in het LUMC
• Je draagt verantwoordelijkheid voor verschillende projectonderdelen
• Je kunt doorgroeien naar een seniorpositie

Wat ga je doen?

Als projectopzichter begeleid je meerdere projecten tegelijkertijd op het gebied van nieuwe voorzieningen en verbouwingen. Je coördineert de werkzaamheden van alle betrokken partijen. Je bent verantwoordelijk voor de financiële projectadministratie, de planning, de kwaliteit en de veiligheid op de bouwlocaties. Daarnaast houd je toezicht en controleer je de LUMC-standaard van fabricaten, procedures en protocollen, de planning, het meerwerk, het definitieve ontwerp en de uitvoeringstekeningen.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar iemand met een mbo- of hbo-diploma Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Technische Automatisering (M&R) met vakinhoudelijke applicaties. Je neemt gemakkelijk initiatief, bent zelfstandig, assertief en besluitvaardig. Tevens ben je communicatief sterk en klantgericht. Ervaring in het begeleiden en aansturen van projecten is een pre. Daarnaast ben je gemakkelijk in de omgang en ben je in staat collega’s en aannemers aan te sturen en te overtuigen.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Frans en Marjolijn 

Marjolijn Folles en Frans Hogervorst

'Wij vullen elkaar aan. Waar mijn werk ophoudt, pakt Frans het op'

Je werkplek

Je komt te werken bij het onderdeel Nieuwe Werken van de afdeling Infra. Deze afdeling vernieuwt en onderhoudt de technisch infrastructurele voorzieningen binnen het LUMC. Bij Nieuwe Werken zijn de werkzaamheden voor nieuwe voorzieningen en verbouwingen rond het gebouw ondergebracht. Binnen de afdeling werken één projectmanager, zeven projectleiders, drie projectmedewerkers, twee senior-opzichters en vier opzichters. Naast Nieuwe Werken bestaat de afdeling Infra uit de onderdelen Bedrijfsbureau, Gebouw & Installatie Beheer, Storingsdienst en Ruimtebeheer. De afdeling Infra is onderdeel van het Facilitair Bedrijf.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Op termijn is doorgroei naar de functie van senior projectopzichter mogelijk. Hierbij verzorg je zelfstandig de minder complexe aanvragen van advisering, van voorbereiding tot en met uitvoering.

Contact: Martin Buijs, manager Nieuwe Werken Infra, afdeling Facilitair Bedrijf
071 526 36 69

Solliciteren