Polikliniekassistent Nierziekten

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Kun jij aan meerdere taken tegelijk werken en heb jij de opleiding tot doktersassistent succesvol afgerond? Dan is de baan polikliniekassistent Nierziekten wat voor jou!

In het kort

• Je voert secretariële taken uit
• Je meet onder meer de vitale parameters van de patiënt en neemt bloed af
• Je geeft voorlichting aan onze patiënten  

Wat ga je doen?

Als polikliniekassistent ben je verantwoordelijk voor secretariële taken. Tot jouw taken behoren het meten van standaard vitale parameters (bloeddruk, pols, gewicht). Verder verricht je geprotocolleerd aanvullend onderzoek zoals 24-uurs bloeddrukmetingen en neem je bloed af. Je geeft bovendien voorlichting over veelgebruikte medicatie, immunotherapie en het verloop van behandelingen.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een assistent met minimaal mbo-werk- en denkniveau die de opleiding tot doktersassistent heeft afgerond. Je hebt affiniteit met nierziekten en transplantaties. In je werk ben je enthousiast en flexibel. Je kunt zelfstandig aan meerdere taken tegelijk werken en bent nauwkeurig en stressbestendig. Je weet van aanpakken en bent handig met computers. Tot slot beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.  

Annemieke Hoek, tranplantatieverpleegkundige

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je komt te werken op de polikliniek Nierziekten. Wij houden ons bezig met onderzoek, diagnose en behandeling van patiënten met nierproblemen. Wij zijn onder andere expert op het gebied van niertransplantaties, dialyse, en LuVaCs waar wij topreferente zorg voor leveren. Je komt te werken in een gezellig en divers team met harde werkers dat bestaat uit zowel coassistenten, arts-assistenten, stafartsen als verpleegkundigen en doktersassistenten.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Sabrina Hendriksen, manager polikliniek Nierziekten en unit Klinisch Research
071 529 83 11

Solliciteren