Organisatorisch Manager Kinder -en jeugdpsychiatrie (Curium)

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Na 60 jaar zelfstandigheid integreert Curium per 1 januari 2021 in het LUMC, als subafdeling van de afdeling Psychiatrie. Als organisatorisch manager  ga je een belangrijke rol vervullen bij het doorontwikkelen van de subafdeling kinder- en jeugdpsychiatrie (KJP). Zowel voor als na de integratie in het LUMC. Ben jij de geschikte kandidaat?

In het kort

• Het betreft een nieuwe functie bij de te vormen subafdeling kinder- en jeugdpsychiatrie (KJP)
• Je focust je op het (verder) ontwikkelen van deze subafdeling
• Je bent onder meer verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering
• Je werkt nauw samen met de afdeling Psychiatrie, de divisie en directoraten
• Je bent een verbinder en weet processen en projecten adequaat aan te sturen

Wat ga je doen?

Als organisatorisch manager ben je onderdeel van de duale aansturing van Curium, samen met het subafdelingshoofd. Je levert een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van de subafdeling Curium voor en na integratie in het LUMC. Het subafdelingshoofd KJP is verantwoordelijk voor de patiëntenzorg en de academische taken. De verantwoordelijkheden voor de bedrijfsvoering zijn gedelegeerd aan jou als organisatorisch manager. Dit gebeurt in nauwe afstemming met de afdeling psychiatrie, divisie 3 en met de directoraten. De subafdeling Curium is onderverdeeld in drie zorglijnen, die eveneens duaal aangestuurd worden. We zoeken een stevige en daadkrachtige persoonlijkheid, die de verbinding kan leggen tussen beleid en uitvoering. Daarnaast heb je een grote rol in de continuïteit van de organisatie waar het gaat om de financiering en de ontwikkelingen in de jeugdzorg. Voor de dagelijkse aansturing zoeken wij een leider die flexibel kan zijn in managementstijl en die in staat is om de processen en projecten adequaat aan te sturen.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt een bedrijfskundige opleiding afgerond aangevuld met ervaring in de zorgsector of je hebt een zorginhoudelijke opleiding afgerond en kennis en ervaring in de bedrijfskunde. Het is een pre als je kennis en ervaring hebt in de kinder- en jeugdpscychiatrie, UMC of GGZ. In ieder geval is leidinggeven in een complexe organisatie voor jou bekend terrein. Je bent zelfstandig, planmatig en strategisch sterk. In het integratietraject naar het LUMC, ben jij een verbindende en ervaren manager. Duidelijk communiceren en beslissingen goed onderbouwen en vastleggen, is voor jou vanzelfsprekend. Je bent bekend met de administratieve en financiële eisen binnen de Jeugdwet en de Zorgverzekeringswet en de ontwikkelingen in de GGZ- en Jeugdzorg. Dit kun jij vertalen naar kansen en dit omzetten naar een strategisch beleid. Met jouw leidinggevende capaciteiten stimuleer je mensen en weet je hun potentie optimaal te benutten. Je communiceert gemakkelijk op alle niveaus en draagt daarnaast ook extern stevig bij aan de uitstraling van Curium.  

Meer informatie

Het salaris is op basis van je opleiding en ervaring en is conform de cao UMC. 

De sollicitatiegesprekken vinden op 7 en 14 september plaats in Oegstgeest (locatie Curium).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Vanaf 1 januari 2021 is Curium, dat op veel manieren al verbonden is aan het LUMC, formeel onderdeel van het LUMC. Dit besluit is een logische stap in onze samenwerking. De afdeling Curium blijft op de locaties in Oegstgeest en Gouda. Jouw standplaats is Oegstgeest/Leiden. Als gespecialiseerd academisch centrum bieden wij zorg aan patiënten met complexe problematiek. Inhoud staat bij ons voorop. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is. Curium-LUMC biedt een inspirerende werkomgeving. We leren van elkaar, we delen kennis en ervaringen met collega's en we houden elkaar scherp om de kwaliteit van onze dienstverlening constant te verbeteren. Bij ons werken dan ook bevlogen mensen, die zich met hart en hoofd inzetten voor de patiënt. Daarnaast is er genoeg ruimte voor relativering, humor en creativiteit. Want ook voor onze eigen medewerkers willen we een gezonde en stimulerende omgeving creëren. We bieden een groot aantal opleidingsplaatsen en we moedigen alle collega's aan zich te ontwikkelen en door te groeien.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Marielle Bakker, communicatieadviseur Curium
071 515 9607

Solliciteren