Opleiding tot Bedrijfsarts

Medisch & klinisch

Je functie

We zijn op zoek naar een bedrijfsarts in opleiding die met enthousiasme het vak vormgeeft en samenwerkt met andere (kern)deskundigen en onze klanten. Ben je als arts toe aan deze nieuwe uitdaging? Dan maken we graag kennis met je!

In het kort

• Je volgt de opleiding tot bedrijfsarts 

• Wij zorgen voor een opleidingsplaats en goede begeleiding, jij investeert in ‘continu verbeteren en leren’

• Je richt je op kwalitatief hoogwaardige bedrijfsgezondheidszorg in de volle breedte van het vak

• Je geeft advies op het terrein van arbeid en gezondheid binnen het LUMC en de Universiteit Leiden

• Je maakt dagelijks onderdeel uit van een inspirerend en deskundig team, bestaande uit bedrijfsartsen, andere kerndeskundigen, adviseurs, verpleegkundigen en ondersteuning

Wat ga je doen?

Als bedrijfsarts in opleiding heb je uiteenlopende bedrijfsgeneeskundige taken op het gebied van verzuimbegeleiding, gezondheidsbescherming en (infectie)preventie. Deze taken combineer je met een integrale adviesrol op het terrein van arbeid en gezondheid, als onderdeel van het HRM-beleid. Je adviseert medewerkers en leidinggevenden onder andere over (duurzame) inzetbaarheid.

Wat vragen wij?

We zoeken een collega die in het bezit is van een wo-diploma Geneeskunde en affiniteit heeft met de academische wereld en curatieve zorg. Jij wilt jezelf verder ontwikkelen en de opleiding tot bedrijfsarts volgen. Je draagt graag bij aan belangrijke thema’s zoals vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Je deelt onze visie dat medewerkers en leidinggevenden gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor preventie en re-integratie. Goede communicatie en samenwerking met collega’s binnen en buiten het team is voor jou vanzelfsprekend. Je reflecteert op eigen handelen en neemt verantwoordelijkheid voor continue verbetering van de kwaliteit van onze dienst.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Elles Kruis de Bock

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) is de gecertificeerde interne arbodienst voor de Universiteit Leiden en het LUMC. Daarbij verlenen we ook diensten aan enkele externe klanten. VGM is een onderdeel van het directoraat HRM en bestaat uit twee teams: ‘Gezondheid’ en ‘Veiligheid & Milieu’. Als bedrijfsarts val je onder het team Gezondheid. Wij zijn verantwoordelijk voor de bedrijfsgezondheidszorg van ruim 15.000 medewerkers. We hebben korte lijnen met onze klanten en een goede werksfeer.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Jacqueline van Duijn, hoofd Gezondheid, afdeling VGM
06-12807839

Solliciteren