Onderzoekscoördinator C.J. Gorter Centrum

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Als onderzoekscoördinator van het C.J. Gorter Centrum ben je de spin in het web van het investigator-initiated onderzoek binnen ons centrum. In nauwe samenwerking met het Research Consultancy Centrum van de afdeling Radiologie adviseer je onze collega’s bij hun onderzoek. Behoud je graag het overzicht in diverse trajecten en onderhoud je graag contact met diverse partijen? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat voor deze vacature.

In het kort

• Je werkt nauw samen met onze onderzoekers
• Je ondersteunt hen bij het opstarten en uitvoeren van hun onderzoek
• Dit betekent dat je helpt bij het schrijven van CME-aanvragen
• En je houdt ook de voortgang in de gaten
• Daarnaast werf je gezonde vrijwilligers die mee willen doen aan onderzoeken en beheer je de database

Wat ga je doen?

Als onderzoekscoördinator onderhoud je nauw contact met de onderzoekers, zodat je op de hoogte bent van de verschillende soorten onderzoeken in  het C.J. Gorter centrum van de afdeling Radiologie. Je helpt onderzoekers bij het schrijven van CME-aanvragen, waarbij je onder meer controleert of aanvragen volledig zijn en voldoen aan de regelgeving. Je geeft hen advies over de implementatie van wet- en regelgeving WMO en niet-WMO in de praktijk. Onderzoekers help jij bij het (praktisch) opstarten en het uitvoeren van hun studie. Verder houd je overzicht over de lopende CME-aanvragen en jaarlijkse voortgangstermijnen en zie je erop toe dat de studiedocumentatie juist gearchiveerd wordt. Tevens coördineer je de werving van gezonde vrijwilligers voor onderzoeken in ons C.J. Gorter Centrum, wat inhoudt dat jij deze vrijwilligers werft, inplant en de database beheert.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een afgeronde (para)medische opleiding op hbo/wo-niveau, aangevuld met een ICH-GCP opleiding of BROK-certificaat. Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met het uitvoeren van mensgebonden onderzoek. Verder is het in deze functie belangrijk dat je organisatorisch vaardig bent: je houdt graag overzicht in diverse trajecten met diverse partijen en haalt hier ook je plezier uit. Je bent zorgvuldig en werkt resultaatgericht. Naast dat je zelfstandig werkt, werk je ook graag samen en weet jij je omgeving aan te sturen en te motiveren. Je bent gericht op kwaliteit, bij zowel jezelf als bij anderen. Tevens heb je uitstekende communicatievaardigheden en ook in het Engels kun jij je uitstekend uitdrukken, in zowel woord als geschrift. Als jij daarbovenop ook goede administratieve vaardigheden hebt en kennis hebt van MS Office (daarnaast ervaring met Castor EDC is een pre), dan ben jij de collega die wij zoeken!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met epidemioloog Annette van den Berg via 071 526 20 19 of 071 526 36 35.

Strategie LUMC 2018-2023

Grensverleggend beter worden, dat is waar het LUMC voor staat! Meer weten? 

Je werkplek

Het C.J. Gorter Center for High Field MRI richt zich op het ontwikkelen, implementeren en toepassen van nieuwe MRI-technieken, onder meer door het ontwikkelen van nieuwe software en hardware voor onze MRI-scanners. Er werken ongeveer 40 mensen, met achtergronden in o.a. natuurkunde, elektrotechniek, geneeskunde, scheikunde, biologie en psychologie. Ons centrum heeft een 7 Tesla MRI-scanner, en toegang tot meerdere 3 Tesla en 1.5 Tesla onderzoeks- en klinische systemen. Het Gorter Centrum is een internationaal, multidisciplinair centrum, waar een actieve en sociale werkomgeving wordt gecombineerd met een uitstekende onderzoeksmentaliteit. Het Research Consultancy Center (RCC) van de afdeling Radiologie van het LUMC biedt professionele ondersteuning bij zowel het opzetten als uitvoeren van radiologisch georiënteerd, mensgebonden onderzoek. Doel is om een positieve bijdrage te leveren aan het juiste design van onderzoek en aan de kwaliteit en integriteit van data, beeldbewerking en statistische analyses. Het team bestaat uit een groep enthousiaste en gedreven biomedische medewerkers met specifieke expertise, die allen getraind zijn op het gebied van Good Research Practice.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Annette van den Berg

Annette van den Berg, epidemioloog, afdeling Research Consultancy Center Radiologie
071 526 3635

Solliciteren