Medisch Technicus

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Heb jij affiniteit met (ICT) techniek en medische apparatuur? De groep Klinische Technologie is op zoek naar een enthousiaste en oplossingsgerichte medisch technicus om het team te versterken. Ben jij de kandidaat die we zoeken?

In het kort

• Je hebt een (ICT) technische achtergrond en minimaal mbo-niveau
• Je hebt interesse in medische apparatuur en in het beheer daarvan
• Ook geef je ondersteuning aan gebruikers van apparatuur
• Je communiceert makkelijk met collega’s en gebruikers

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het technische beheer en het onderhoud van medische apparatuur en systemen. Ook ben je betrokken bij de introductie van nieuwe apparatuur en bied je ondersteuning aan de gebruikers. Een belangrijk aandachtsgebied van deze functie is de instandhouding van apparatuur op de Maag, Darm, Lever-afdeling van het LUMC. Daarnaast ben je, net als de andere medisch technici, betrokken bij het beheer van de overige medische apparatuur en systemen in het LUMC. Al deze werkzaamheden verricht je zowel zelfstandig als in teamverband.

Wat vragen wij?

Voor deze functie zoeken wij een zelfstandige en slagvaardige kandidaat. Je hebt minimaal een opleiding op mbo+-niveau afgerond op het gebied van de elektrotechniek en je hebt affiniteit met ICT en de zorg óf je hebt minimaal een opleiding op mbo+-niveau afgerond op het gebied van ICT techniek en je hebt affiniteit met elektrotechniek en de zorg. Verder kun je goed analytisch denken en heb je bij voorkeur een MTA/MTB-opleiding gevolgd. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een klantgerichte houding en je bent administratief sterk en secuur. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal. Verder kun je zowel zelfstandig als in teamverband goed werken en heb je een flexibele instelling.

Meer informatie

 Voor deze vacature worden referenties opgevraagd.

Frans en Marjolijn 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het Facilitair Bedrijf bestaat uit zes afdelingen, waaronder Instrumentele Zaken. Deze afdeling zorgt ervoor dat alle apparatuur binnen het LUMC veilig is en goed functioneert. Instrumentele Zaken (IZ) telt ongeveer 45 medewerkers en bestaat uit de groepen Klinische Technologie met 12 medewerkers, Laboratorium Technologie, Ontwikkeling, Front & Back Office en Beleid & Projecten. De afdeling is verantwoordelijk voor de veiligheid en continuïteit van medische apparatuur, laboratoriumapparatuur en facilitaire apparatuur in het LUMC. In je functie als medisch technicus rapporteer je aan het hoofd Klinische Technologie en werk je nauw samen met collega's binnen en buiten het LUMC. Ook onderhoud je contacten met andere ziekenhuizen, bedrijven en de VZI.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt er een specifiek opleidingsplan voor je gemaakt.

Contact: René Sloos, hoofd Klinische Technologie
071 526 44 24

Solliciteren