Medisch Secretaresse Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO)

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Van administratieve werkzaamheden voor het Schedelbasiscentrum Leiden tot het eerste aanspreekpunt zijn voor de patiënten. Als medisch secretaresse ben jij van alle markten thuis. Omschrijven we jou?

In het kort

• Je werkt op de afdeling KNO en ondersteunt  het Schedelbasiscentrum Leiden
• In deze werkgroep ben je verantwoordelijk voor de secretariële taken
• Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten

Wat ga je doen?

In de functie van medisch secretaresse werk je op de KNO-afdeling en ondersteun je het Schedelbasiscentrum Leiden. Je werkt daarbij nauw samen met de casemanager en een zorgpadcoördinator van deze werkgroep en biedt ondersteuning door de secretariële taken op je te nemen. Ook heb je regelmatig telefonisch contact met onze patiënten die je begeleidt en ondersteunt. Je zorgt ervoor dat hun vragen zijn beantwoord en ze alle informatie krijgen die ze nodig hebben.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste kandidaat die beschikt over een afgeronde mbo-opleiding en een aantal jaren werkervaring. Je hebt kennis van medische terminologie. Daarnaast herken je jezelf in deze eigenschappen: betrouwbaar, flexibel en accuraat. Omdat je veel met zowel patiënten als collega’s samenwerkt, is het ook belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en een teamspeler bent.

Meer informatie

De startdatum van deze functie is 1 juli 2021. Bij voorkeur ben je beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag. 

Voor deze vacature zullen wij referenties opvragen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling KNO behandelt patiënten met aandoeningen van het gehoor- en evenwichtsorgaan, neus, bijholten, mond, keel en hals. Naast patiëntenzorg besteden wij ook aandacht aan wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Je komt te werken op de polikliniek KNO als medisch secretaresse van het Schedelbasiscentrum Leiden. Het schedelbasiscentrum is het grootste centrum van Nederland voor de behandeling van brughoektumoren en andere aandoeningen in de schedelbasis.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Ella den Blanken-Westerman, hoofd polikliniek KNO
071 529 99 71

Solliciteren