Medisch Secretaresse Oogheelkunde

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende zorgondersteunende baan in een groot team? Voor de polikliniek Oogheelkunde zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele medisch secretaresse.

In het kort

• Je bent het aanspreekpunt voor onze patiënten en bezoekers
• Je zorgt voor de administratieve voorbereiding en afhandeling van de spreekuren

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Oogheelkunde zijn wij op zoek naar een energieke medisch secretaresse. Samen met je collega’s regel je alle administratieve zaken rondom het spreekuur voor onze patiënten. Je maakt afspraken voor patiënten, per telefoon of aan de balie en je bereidt het spreekuur voor. Verder controleer je dossiers en verwerk je de in- en uitgaande post. Bij het uitvoeren van de diverse verschillende taken is het gebruikelijk om elkaar bij grote drukte onderling te vervangen en om bij te springen.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een mbo-werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur een secretariële opleiding afgerond. Kennis van de medische terminologie is een pre. Je bent een kei in puzzelen, vindt plannen leuk en je overziet snel de samenhang tussen verschillende onderdelen. Daarnaast beschik je over een sociale vaardigheden. Je bent klantvriendelijk en representatief en kunt binnen een hectische omgeving geconcentreerd en snel werken. Verder ben je stressbestendig, flexibel, werk je graag met anderen samen en sta je open voor feedback. Ervaring met een elektronisch patiëntendossier (HiX) is een pre.

Meer informatie

Je werkt in een dienstverband van 24 uur per week en je werkdagen bepalen we in overleg. Bij ziekte of vakantie ben je (in overleg) ook op andere dagen inzetbaar, in plaats van je vaste dagen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Frouzan Soltani

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

In deze functie kom je te werken op het medisch secretariaat van de polikliniek Oogheelkunde. Dit secretariaat zorgt voor het wegwijs maken van patiënten. Een patiënt kan namelijk een afspraak hebben bij één van de 12 stafartsen en/of 20 arts-assistenten, de fotofunctieafdeling, de verpleging of de afdeling Orthoptie. Het medisch secretariaat ontvangt de patiënten aan de balie en zorgt ervoor dat de administratie op rolletjes loopt. In totaal werken er nog acht andere secretaresses. Je wordt operationeel aangestuurd door de senior secretaresse van het medisch secretariaat en hiërarchisch door de organisatorisch manager.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Gera van Delft, senior secretaresse, polikliniek Oogheelkunde
071 526 80 30

Solliciteren