Medisch Assistent (bijbaan student Geneeskunde)

Tijdelijk werk & stageplaatsen

Je functie

Ben jij student Geneeskunde en op zoek naar een interessante bijbaan waar jij kunt proeven hoe het is om te werken in een academisch ziekenhuis? Voor onze afdeling Neurologie zijn wij op zoek naar een medisch assistent die ons neuromusculaire onderzoeksteam ondersteunt.

In het kort

• Je assisteert onze researchverpleegkundigen bij het uitvoeren van onderzoek
• Je basistaken bestaan uit zowel medische handelingen als administratieve werkzaamheden
• Dit betekent dat je onder andere de patiëntcontroles doet
• En de patiënt informeert over de behandeling en het onderzoek

Wat ga je doen?

Als medisch assistent ondersteun je ons neuromusculaire onderzoeksteam. Je werkt onder leiding van onze twee researchverpleegkundigen en voert basistaken uit die betrekking hebben op zowel medische handelingen als administratieve taken. Dit houdt in dat je (medische) benodigdheden klaarlegt voordat het onderzoek plaatsvindt en voor je eventueel de controles doet bij onze patiënten. Ook vang jij onze patiënten op: je bereidt ze voor op het onderzoek en informeert hen en hun naasten over de behandeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de patiëntenadministratie en het maken van afspraken met patiënten.  

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een student Geneeskunde, bij voorkeur een eind eerstejaarsstudent. Aangezien deze functie op oproepbasis is, is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en deze baan makkelijk kan combineren met je studie. Verder is het van belang dat je sociaal bent en van aanpakken weet.

Meer informatie

Je contract is op oproepbasis. In eerste instantie ontvang je een tijdelijk contract voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. Jouw werkdagen worden in overleg ingepland.

Julia Mangione en Johan Stienstra

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Neurologie is een landelijk expertisecentrum voor patiënten met Duchenne en Becker spierdystrofie, myasthenia gravis, facioscapulohumerale spierdystrofie en inclusion body myositis. Binnen onze afdeling is er een multidisciplinaire polikliniek voor de zorg van zowel kinderen als volwassenen. Onze afdeling neemt deel aan een diverse internationale trials en onderzoeken bij patiënten met neuromusculaire aandoeningen. Als student ondersteun je ons neuromusculaire onderzoeksteam op de afdeling Neurologie. Dit team bestaat uit twee researchverpleegkundigen, een onderzoekscoördinator, vijf neurologen, promovendi en fysiotherapeuten.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact:  Marjolein van Heur-Neuman, researchverpleegkundige, afdeling Neurologie
071 526 54 74

Solliciteren