Medewerker Catering en Vergaderservice

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Voor de voorbereiding van onze dagelijks bestelde lunches zoeken wij drie enthousiaste cateringmedewerkers. Ben je positief ingesteld, vind je vroeg op staan geen probleem, ben je een harde werker en wil je graag in een omgeving werken met eten en drinken? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!

In het kort

• Je werkt op basis van een 0-urencontract en wordt op oproepbasis ingepland
• De broodjes worden elke dag vers door jou en je collega’s belegd
• Je zorgt ervoor dat alles op tijd bij de juiste afdeling is gebracht 

Wat ga je doen?

Elke dag (maandag t/m vrijdag en incidenteel in het weekend) worden er vele lunches en recepties voorbereid; bijvoorbeeld het beleggen van broodjes, voorbereiden van hapjes en het maken van salades. Als medewerker catering en vergaderservice zorg jij ervoor dat de verse, belegde broodjes en salades er elke dag weer tip top uitzien. Je start dagelijks om 7.00 uur en de dienst is meestal afgelopen tussen 11.00 uur en 12.00, maar dit is afhankelijk van de drukte.

Wat vragen wij?

Je beschikt over mbo- werk- en denkniveau en uiteraard heb je affiniteit met eten en drinken. Je bent een flexibele teamplayer, die stressbestendig is en gestructureerd werkt. Je werkt nauwkeurig volgens voorgeschreven procedures en richtlijnen (HACCP). Als je ervaring hebt als cateringmedewerker is dat mooi meegenomen, maar dit is niet verplicht. Klinkt dit als jouw perfecte (bij)baan? Solliciteer dan snel!

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kan je contact opnemen met Guido van de Ven of Robert Verhoeven per mail via cateringlumc@lumc.nl of telefonisch op 071-526 35 28.

Rick Stil

‘Van één gerecht kan ik wel 17 recepturen maken’

Je werkplek

De afdeling Catering verzorgt de bestelde lunches, diners en recepties in het ziekenhuis op elke gewenste locatie en voor alle betreffende afdelingen. Deze worden voorbereid in de koude keuken van onze centrale keuken. LUMC wil met de voeding ‘puur en gevarieerd’ een belangrijke bijdrage leveren aan een gezond leefstijl en wil dit ook uitdragen binnen deze afdeling.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Kasper Visser, teamleider restaurants & catering
071-526 35 28

Solliciteren