Logopedist

Medisch & klinisch

De functie

Als logopedist maakt u deel uit van de afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO) van het LUMC. Bent u geïnteresseerd in werkzaamheden op het gebied van laryngologie en oncologie als logopedist? Lees dan verder.

In het kort

• U werkt als logopedist op de KNO
• U hebt affiniteit met laryngologie en oncologie
• U werkt graag in een multidisciplinaire setting

Wat zijn de werkzaamheden?

U bent betrokken bij diagnostiek en behandeling van slik- en stemproblemen bij klinische en poliklinische patiënten. Uw werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van een functioneel slikonderzoek, FEES-onderzoeken en slikvideo’s, stemanalyse en -behandeling. Daarnaast speelt u een belangrijk rol bij spraak- en slikrevalidatie na grote oncologische ingrepen zoals totale laryngectomie en commandoresecties. U werkt in een multidisciplinaire setting. Het is mogelijk om gedurende drie jaar vier uur per week extra te werken in verband met administratieve ondersteuning bij wetenschappelijk onderzoek.

Wat vragen wij?

Wij zoeken voor deze functie een gemotiveerde collega met een afgeronde hbo-opleiding tot logopedist. Daarnaast heeft u enige jaren relevante werkervaring met slikstoornissen. Het is belangrijk dat u affiniteit heeft met laryngologie en oncologie. Ervaring met klinische patiënten is een pre. Herkent uzelf in dit profiel? Reageer dan direct.

Meer informatie

U werkt 18 uur per week, verdeeld over 3 dagen. We streven ernaar de aanstelling in de nabije toekomst uit te breiden met vier uur werk voor onderzoek.
Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.
De functie start op 1 juli 2019. 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

De werkplek

De polikliniek KNO is een van de drukste poliklinieken van het LUMC. De afdeling werkt nauw samen met het Centrum voor Audiologie en Hoorimplantaten. Speerpunten van de afdeling zijn oncologie, otologie, laryngologie, schedelbasistumoren en plastische aangezichtschirurgie. Als logopedist werkt u nauw samen met de laryngologen, hoofd-halschirurgen en de verpleegkundig specialist laryngologie.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert u bij het onderhouden en ontwikkelen van uw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Mw. V. van de Kamp, logopedist, afdeling KNO, telefoon 0715298993 of Dr. B. Heijnen, logopedist, afdeling KNO op maandag, dinsdag of donderdag.
071 526 24 00

Solliciteren