Functioneel Specialist

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Digitale innovatie in de zorg speelt een steeds grotere rol én ziekenhuizen maken steeds meer gebruik van online communicatie tussen zorgverleners en patiënten. Het LUMC speelt, met behulp van een modern en uniek patiëntenportaal, in op deze ontwikkeling. Wil jij helpen bij het verder ontwikkelen van dit patiëntenportaal? Kom dan bij ons werken als functioneel specialist!

In het kort

• Je weet gebruikerswensen te vertalen in technische specificaties
• Je bent analytisch en hebt doorzettingsvermogen om tot de juiste oplossingen te komen
• Je bent technisch onderlegd en zoekt graag de uitdaging op

Wat ga je doen?

Als functioneel specialist maak je deel uit van het team mijnLUMC waarbij we scrummatig werken. Elke sprint pak je in samenwerking met de rest van het team een aantal vraagstukken op. Dit kan variëren van het in kaart brengen van businessprocessen tot het bouwen van nieuwe functionaliteiten. Naast innovatie ben je samen met het team ook verantwoordelijk voor het beheer. Je signaleert knelpunten, lost problemen op en waar nodig bespreek je deze met externe leveranciers.  

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een proactieve, ondernemende collega met hbo- of wo- werk- en denkniveau. Je hebt basiskennis van web programmeertalen zoals HTML, CSS, JS, XML of SQL. Daarnaast heb je een sterk probleemoplossend vermogen, analytisch inzicht en ben je leergierig. Werken met ons EPD (HiX) vormt een groot onderdeel van het werk. Je bent dan ook in staat om je dit eigen te maken. Ervaring met het HiX is een pre. Verder heb je interesse in de onderliggende technische architectuur en aanpalende systemen. Werken in teamverband en samenwerken met collega’s in het ziekenhuis zijn geen enkel probleem en je bent gedreven om betere zorg aan de patiënt te kunnen bieden. Bovendien kom je met innovatieve ideeën en ben je in staat deze samen met het productteam te verwezenlijken tot nieuwe functionaliteiten.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen referenties opgevraagd worden.

Daniёl Leen

‘Kweekvijver voor ICT-talent’

Je werkplek

Het LUMC is een ambitieuze organisatie die volop investeert in de verdere ontwikkeling van zorg en technologie zoals mobile apps en eHealth-initiatieven. De afdeling Functioneel Beheer Zorg, waar je komt te werken, heeft hierin een belangrijke rol. Deze afdeling is onderdeel van het directoraat ICT. We zijn sinds kort overgegaan naar een agile manier van werken. We gebruiken hiervoor in eerste instantie het scrum-framewerk. Zo hebben we onder andere teams gevormd met elk een product owner en een scrummaster. De sfeer is informeel waarbij humor, gedrevenheid en hard werken hand in hand gaan. De afdeling is volop in ontwikkeling en heeft een hoog ambitieniveau. We stellen de participatie van onze medewerkers hierin op prijs. Binnen het directoraat vinden we ontspanning ook belangrijk. Zo worden regelmatig sociale activiteiten georganiseerd zoals pubquizzen.

Carrière in het LUMC

Starters worden in schaal 8 geplaatst. Het salaris bedraagt dan maximaal € 3.508, - bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Op termijn kan je uiteindelijk doorgroeien naar de functie senior implementatiespecialist in schaal 10. In dat geval bedraagt het salaris maximaal € 4.361, - bruto per maand bij een fulltime dienstverband. En of je nu een beginner of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Ashna Ganpatsingh, teamleider, afdeling Functioneel Beheer Zorg
071 519 65 84

Solliciteren