Functioneel Beheerder HiX

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben je ambitieus, wil je jezelf volop ontwikkelen en een bijdrage leveren aan onze applicaties, de afdeling en de patiëntenzorg? Voel je je thuis in een omgeving waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en werk je graag in een veeleisende omgeving waar nauw wordt samengewerkt? Dan is deze vacature wat voor jou!

In het kort

• Je bent een ervaren functioneel beheerder en kundig in HiX
• Je bent communicatief vaardig en weet hoe je met gebruikers van applicaties moet schakelen
• Je kijkt verder dan de uitvoer, jij denkt actief mee over verbeterprocessen en innovaties
• Je werkt nauw samen met collega’s en waardeert een open communicatiesfeer
• Je bent je bewust van jouw indirecte rol naar patiënten toe 

Wat ga je doen?

Als functioneel beheerder los je zowel eenvoudige als complexe vraagstukken op. Je werkgebied is de inrichting van CS-HiX, met bijzondere aandacht voor de module CS-logistiek, CS-medicatie en CS-apotheek. Je hebt veel persoonlijk contact met gebruikers. Doordat je tijdens je inwerkfase meeloopt met de gebruikers ben je goed op de hoogte van de (logistieke) processen en ben je in staat om mee te denken en proactief met oplossingen te komen. Ook buiten de afdeling ben je actief met vragen en projecten uit de HiX-themagroep Medicatie. Hierbij overleg je met gebruikers en heb je aandacht voor de werkwijze en processen op de verpleegafdelingen. Je denkt proactief mee over risico’s en oplossingen, waarbij het welzijn en de veiligheid van de patiënt centraal staan. Je leidt eindgebruikers op voor het juiste gebruik van de medicatiemodule. Ten slotte neem je deel aan de triagediensten en beantwoord je vragen van gebruikers van zowel binnen als buiten de afdeling.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega met hbo-/wo-werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met functioneel applicatiebeheer in HiX, in het bijzonder met overzichten, rules en expressies. Kennis van zorgprocessen is een pre. Je hebt een hands-onmentaliteit en analytisch inzicht. Je kunt snel en bewust schakelen, bent nieuwsgierig en kunt omgaan met werkdruk. Je hebt continu in je achterhoofd dat jij medeverantwoordelijk bent voor het welzijn van onze patiënten. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan snel!

Meer informatie

Voor deze vacatures kunnen referenties worden opgevraagd.
De gesprekken vinden plaats op 28 mei.

Joke Snoeijers

‘Net als bij artsen en verpleegkundigen is patiëntenzorg mijn drijfveer’

Je werkplek

Je komt te werken bij de afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie KFT, sectie Farmaceutische Patiëntenzorg. Het team bestaat uit één andere functioneel beheerder, een projectleider en een ziekenhuisapotheker. De speerpunten van de sectie zijn onder andere High Risk medicatie, patiëntinformatie en medicatieveiligheid. Daarnaast is de sectie verantwoordelijk voor de geneesmiddelenlogistiek en -distributie. Binnen de sectie ga je aan de slag bij het ICT-team. Je legt verantwoording af aan de ziekenhuisapotheker FPZ –ICT (voor inhoudelijke zaken) en het hoofd van de sectie FPZ (personele zaken). Het gehele team werkt nauw en op een prettige manier met elkaar samen. Door onderlinge afstemming komen we tot een prioriteitenlijst en een verdeling van taken. Open communicatie binnen het team en met alle collega’s binnen de sectie en de rest van de afdeling vinden we erg belangrijk.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Bart Hendriks, ziekenhuisapotheker FPZ-ICT
071 529 80 59

Solliciteren