Doktersassistent / Polikliniekassistent Revalidatiegeneeskunde & Fysiotherapie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben je op zoek naar een zorgondersteunende baan met uitdaging in een klein team? Voor de polikliniek Revalidatiegeneeskunde & Fysiotherapie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele doktersassistent/polikliniekassistent

In het kort

• Je bent gediplomeerd doktersassistent
• Je bent ervaren in medisch assisterend werk en ondersteuning
• Je werkt in een dynamische omgeving
• Je bent communicatief vaardig en werkt patiëntgericht

Wat ga je doen?

Je bent een teamplayer die samen met collega’s de beste zorg voor de patiënt wilt faciliteren en organiseren. Het grootste deel van je werk bestaat uit administratieve en secretariële werkzaamheden, zoals het ontvangen van patiënten aan de balie en het beantwoorden van vragen van patiënten en zorgverleners. Ook draag je zorg voor een efficiënte agendaplanning en afwikkeling van de spreekuren. Daarnaast assisteer je bij het spasticiteits-spreekuur dat een dagdeel per week plaatsvindt op de poli of operatiekamer.

Wat vragen wij?

Voor deze functie zoeken wij een gediplomeerd doktersassistent. Je hebt ruime ervaring op het gebied van secretariële/administratieve werkzaamheden. Daarnaast heb je ervaring met medisch assisterend werk. Je bent leergierig, flexibel en stressbestendig, en je schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden. Verder heb je zelfkennis en ben je positief ingesteld, ook onder wisselende omstandigheden. Tevens ben je steeds proactief op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening te verbeteren. Je kunt naast zelfstandig werken ook goed in teamverband functioneren en je bent klant- en servicegericht naar patiënt, familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt. Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en empathisch vermogen zijn onmisbaar in deze baan. Tot slot ben je enthousiast over het deelnemen aan afdelingsontwikkelende activiteiten.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De polikliniek Revalidatiegeneeskunde & Fysiotherapie maakt deel uit van de polikliniekorganisatie van divisie 1, die onderverdeeld is in een aantal poliklinieken van verschillende specialismen. Dit zijn de poliklinieken: Urologie, Orthopedie/Traumatologie/Gipskamer, Preoperatieve zorg en Pijnbehandelcentrum, Fysiotherapie/Revalidatie, Heelkunde en de polikliniek Mondziekten Kaak- en Aangezichtschirurgie. Ook de polikliniek Anesthesiologie maakt deel uit van de polikliniekorganisatie van divisie 1.  De polikliniek Revalidatiegeneeskunde & Fysiotherapie is aan het veranderen. Om die reden is het team een Lean-verbetertraject gestart om met elkaar de dienstverlening naar patiënten te verbeteren. Dit vraagt om creativiteit, aanpassingsvermogen en meedenken over de ontwikkelingen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Debby van Leeuwen, teamleider polikliniek Orthopedie, Traumatologie & Gipskamer en Revalidatiegeneeskunde
071 529 69 84

Solliciteren