Doktersassistent Polikliniek Huidziekten

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Werk je graag in een team en ben je patiëntgericht? Ben je zorgvuldig, werk je geconcentreerd en houd je het overzicht in drukke tijden? Dan ben jij wellicht de doktersassistent waar wij naar op zoek zijn!

In het kort

• In eerste instantie ben je vooral verantwoordelijk voor secretariële- en baliewerkzaamheden
• Je ondersteunt de artsen op de spreekkamers
• Dit kan in de komende tijd veranderen in meer ondersteuning bij het verplegingsteam

Wat ga je doen?

Als doktersassistent op de polikliniek Huidziekten ondersteun je de artsen op de spreekkamers en ben je verantwoordelijk voor secretariële- en baliewerkzaamheden. Je verwelkomt onze patiënten en zorgt ervoor dat zij zich op hun gemak voelen. Tenslotte sta je onze patiënten en overige relaties ook telefonisch te woord.

Wat vragen wij?

Voor onze afdeling zijn wij op zoek naar een kandidaat met een afgeronde mbo-opleiding tot doktersassistent. Werkervaring is mooi meegenomen maar zeker geen vereiste. Als doktersassistent is het van belang dat je stressbestendig bent, inzicht hebt in en overzicht houdt over logistieke processen. Verder is het belangrijk dat je over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden beschikt, zodat  je makkelijk contact legt met onze patiënten en je collega’s.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je komt te werken op de polikliniek Huidziekten. Dit is een afdeling die volop in ontwikkeling is. De positie van doktersassistent is geïntroduceerd en de invulling van deze functie is nog steeds in ontwikkeling. Patiënt gericht werken en ondersteuning van de artsen staat hierbij op de voorgrond. De werkzaamheden van het secretariaat op de polikliniek veranderen en administratieve taken worden in de spreekkamer ondergebracht. Een goede logistiek ontwikkelen is hierbij van essentieel belang. Als doktersassistent start je op het secretariaat zodat je het administratieve proces em het gebruik van HiX snel onder de knie krijgt. Uiteindelijk wordt je zowel in de spreekkamer, als bij het team verpleging en het secretariaat ingezet.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Jannette Möhlmann, organisatorisch manager, polikliniek Huidziekten
071 529 69 83

Solliciteren