Doktersassistent Polikliniek Huidziekten

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Werk je graag in een team en ben je patiëntgericht? Ben je zorgvuldig, werk je geconcentreerd en houd je het overzicht in drukke tijden? Dan ben jij de doktersassistent waar wij naar op zoek zijn!

In het kort

• In eerste instantie ben je vooral verantwoordelijk voor secretariële- en baliewerkzaamheden
• Ook ben je verantwoordelijk voor de planning van de patiënten en fungeer je als vast aanspreekpunt
• Je assisteert daarnaast ook op de poliklinische OK
• Verder zet je verpleegtechnische vaardigheden in op de spreekkamer
• De polikliniek Huidziekten is een dynamische werkplek en volop in ontwikkeling
• Wij zijn op zoek naar twee doktersassistenten: voor 28 uur per week en voor 32 uur per week

Wat ga je doen?

Als doktersassistent op de polikliniek Huidziekten kom je terecht op een dynamische werkplek in een zeer gevarieerde functie. Front-back office werkzaamheden worden afgewisseld met het assisteren op de poliklinische OK en op de spreekkamers. Je houdt je samen met het team dagelijks bezig met secretariële en administratieve werkzaamheden en de medische ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van de spreekuuragenda's en het telefonisch beantwoorden van vragen van patiënten. Maar ook voor collega's buiten de polikliniek ben je het eerste aanspreekpunt als ze vragen hebben. Verder verzorg je de medische administratie en correspondentie. Als doktersassistent ondersteun je de artsen op de spreekkamers, onder andere met het doen van verpleegtechnische werkzaamheden, zoals wondzorg en biopteren. Daarnaast sta je als assistent op de poliklinische OK.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een mbo-diploma tot doktersassistent. Je denkt graag vooruit en bent een kei in organiseren. Het is van belang dat je stressbestendig bent en inzicht hebt in logistieke processen. Verder is het belangrijk dat je over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden beschikt. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij de doktersassistent waar wij naar op zoek zijn!

Meer informatie

Wij zoeken momenteel twee nieuwe collega’s: een doktersassistent voor 28 uur per week en een doktersassistent voor 32 uur per week. Geef in je sollicitatiebrief duidelijk aan voor hoeveel uur jij inzetbaar bent. 

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Op de polikliniek Huidziekten worden grote patiëntaantallen gezien in verschillende diverse spreekuren. Er zijn spreekuren algemene dermatologie en gespecialiseerde spreekuren, zoals bijvoorbeeld huidlymfomen en -melanomen, maar ook spreekuren voor allergie en flebologie en kinderdermatologie vinden hier plaats. De polikliniek Huidziekten is een dynamische werkplek en volop in ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt om de logistiek te optimaliseren en verschillende IT-mogelijkheden te ontwikkelen en te implementeren. Een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines is dan ook van groot belang om de kwaliteit van zorg optimaal te houden.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Jannette Mohlmann, Organisatorisch Manager, afdeling polikliniek
071 529 69 83

Solliciteren