Doktersassistent met coӧrdinerende taken

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben je op zoek naar een baan met veel afwisseling en uitdaging in een klein team? Voor de polikliniek Revalidatiegeneeskunde & Fysiotherapie zijn wij op zoek naar een enthousiaste doktersassistent die onze dagelijkse werkzaamheden gaat coӧrdineren. 

In het kort

• Je komt te werken op onze polikliniek Revalidatiegeneeskunde & Fysiotherapie  
• Hier coördineer jij de dagelijkse werkzaamheden
• Je bent ons visitekaartje en het aanspreekpunt voor de artsen, paramedici, patiënten en naasten
• Ook assisteer je tijdens het botuline spreekuur
• En draag jij zorg voor een effectieve planning van patiënten 

Wat ga je doen?

Als senior doktersassistent coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van je directe collega’s op de polikliniek. Je draagt bij aan het optimaliseren van administratieve processen op de polikliniek en je stuurt op het naleven van werkafspraken en procedures. Verder ben je verantwoordelijk voor de administratieve en secretariële werkzaamheden, waaronder het ontvangen van patiënten aan de balie, het beantwoorden van vragen van patiënten en het zorgdragen voor een efficiënte planning van de patiënten. Daarnaast assisteer je bij het spasticiteits-spreekuur dat wekelijks plaatsvindt op de poli of operatiekamer. Ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn?

Wat vragen wij?

Voor deze functie zoeken wij iemand met aantoonbaar secretariële en administratieve ervaring. Je bent gediplomeerd doktersassistent. Ervaring met het coördineren van werkzaamheden is een pre. Je bent leergierig, flexibel en stressbestendig en je schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden. Verder heb je zelfkennis en ben je positief ingesteld, ook onder wisselende omstandigheden. Je zoekt proactief naar mogelijkheden om de dienstverlening te verbeteren. Ook kun je, naast zelfstandig werken, goed in teamverband functioneren en ben je klant- en  servicegericht naar de patiënt, familie en verschillende disciplines waar je mee samenwerkt. Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en empathisch vermogen zijn onmisbaar in deze baan. Tot slot ben je enthousiast in het deelnemen aan afdelingsontwikkelende activiteiten.

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij minimaal twee referenties op.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De polikliniek Revalidatiegeneeskunde & Fysiotherapie maakt deel uit van de polikliniekorganisatie van divisie 1, die onderverdeeld is in een aantal poliklinieken van verschillende specialismen. Dit zijn de poliklinieken: Urologie, Orthopedie/Traumatologie/Gipskamer, Preoperatieve zorg en Pijnbehandelcentrum, Fysiotherapie/Revalidatie, Heelkunde en de polikliniek Mondziekten Kaak- en Aangezichtschirurgie. Ook de polikliniek Anesthesiologie maakt deel uit van de polikliniekorganisatie van divisie 1.  De polikliniek Revalidatiegeneeskunde & Fysiotherapie is aan het veranderen. Om die reden is het team een Lean-verbetertraject gestart om met elkaar de dienstverlening naar patiënten te verbeteren. Dit vraagt om creativiteit, aanpassingsvermogen en meedenken over de toekomstvisie van de polikliniek

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Debby van Leeuwen, teamleider polikliniek Orthopedie, Traumatologie & Gipskamer en Revalidatiegeneeskunde
071 529 69 84

Solliciteren