Beleidsmedewerker Kwaliteit

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben je op zoek naar een functie waarbij je je focust op organiserende en coördinerende taken in het kader van de kwaliteit van onze dienstverlening? Wil jij je daarbij ook richten op de kwaliteitsbewaking binnen het Specialisme Ouderengeneeskunde Opleiding Leiden (SOOL)? Dan is de functie als beleidsmedewerker kwaliteit de rol voor jou.

In het kort

• Je coördineert de implementatie, uitvoering, evaluatie en bijstelling van het kwaliteitssysteem
• Je buigt je over het gehele visitatieproces van nieuwe opleidingsinrichtingen en opleiders
• Je levert, namens SOOL, een bijdrage aan het landelijk (kwaliteits)beleid
• Bovendien ben je projectmedewerker bij (verbeter)projecten 

Wat ga je doen?

Je bent werkzaam bij het LUMC in de functie van beleidsmedewerker kwaliteit. Je verricht werkzaamheden in opdracht van en in afstemming met het managementteam van SOOL. Je houdt je aan de kaders van het landelijke opleidingsplan en het landelijke kwaliteitssysteem Metis. Binnen deze functie heb je een coördinerende rol. Zo coördineer je de implementatie, uitvoering, evaluatie en bijstelling van het kwaliteitssysteem, waaronder de voortgang van het vijfjarenplan van SOOL. Maar ook coördineer je het volledige proces voor de officiële visitatie van SOOL door de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) van nieuwe opleidingsrichtingen en opleiders verbonden aan SOOL, en ook het vijfjaarlijkse evaluatiebezoek aan de hand van het Leerwerkplan (LWP). Je levert daarnaast een bijdrage aan het landelijk (kwaliteits)beleid. Bovendien werk je als projectmedewerker aan (verbeter)projecten.

Wat vragen wij?

Je beschikt over hbo-werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je ervaring als beleidsmedewerker en ervaring met kwaliteitsbeleid. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en kunt goed werken met computers. Je bent organisatorisch sterk en hebt coördinerende kwaliteiten. Verder ben je proactief, enthousiasmerend en werk je verbindend samen. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Meer informatie

Voor deze vacature vragen wij referenties op.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De SOOL is organisatorisch onderdeel van de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG). Het hoofd van SOOL is jouw direct leidinggevende. Je functie is een geheel van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden die je uitvoert in overeenstemming met de opleidingsbepalingen en erkenningseisen van het College Geneeskundige Specialismen (CGS), de aanwijzingen van de RGS, alsmede het beleid van de afdeling PHEG en het LUMC.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Victor Chel

Contact:  Victor Chel, hoofd SOOL, afdeling PHEG
071 526 84 27

Solliciteren