Adviseur Facilitaire Zaken

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Ben jij geïnteresseerd in het verrichten van beleidsvoorbereidende en beheersmatige werkzaamheden op het terrein van facilitair, logistiek, technische infrastructuur en arbeidsomstandigheden & milieu? Dan is de rol als adviseur Facilitaire Zaken wat voor jou!

In het kort

• Je hebt een adviserende, ondersteunde en coördinerende rol op meerdere facilitair-gerelateerde zaken
• Je werkt daarin samen met collega’s vanuit alle hoeken en gaten, maar ook met externe stakeholders
• Je focust je op huisvesting, arbeidsomstandigheden, techniekaanvragen, incidenten en continuïteit, en inkoop en onderhoud
• Je bent een ervaren kandidaat en wilt werken in een complexe innoverende zorgorganisatie 

Wat ga je doen?

Je adviseert, ondersteunt en coördineert de divisie op het gebied van huisvesting, verhuizingen, nieuwbouw en renovaties. Je hebt ook een prominente rol op het gebied van arbeidsomstandigheden. Je focust je hierbij op incidenten-, rampen-, calamiteiten- en continuïteitplannen van de afdeling. In het geval van ongevallen en incidenten verricht je onderzoek en doe je risico-inventarisaties en -evaluaties. Maar je houdt je ook bezig met administratieve taken, inkoop- en onderhoudsprocedures en -processen, zoals aanbestedingstrajecten en het opstellen van dossiers. Bovendien ben je een centraal aanspreekpunt voor afdelingen op het gebied van apparatuurinventarisaties en verwerking daarvan in een softwareapplicatie (Ultimo). Daarnaast bied je ondersteuning bij financiële, inkoop- en logistieke processen. Je werkt veel samen met allerlei partijen/personen binnen en buiten het LUMC. Zo heb je een rol die zich richt op techniek, mens en organisatie en hoe deze elementen samenkomen in een bruisende academische omgeving. Een rol die veel uitdaging biedt!

Wat vragen wij?

We zoeken een kandidaat die tenminste hbo-werk- en denkniveau heeft, bij voorkeur met een afgeronde opleiding richting facility management of een afgeronde opleiding Hogere Hotelschool. Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in de zorgsector. Daarnaast heb je uitstekende kennis van facilitaire zaken, Arbowet- en regelgeving, bedrijfsprocessen en daarbij behorende risico’s. Je hebt affiniteit met arbeidsomstandigheden, bezit sterk analytisch vermogen en hebt een proactieve en klantgerichte houding. Je kunt hoofd- en bijzaken onderscheiden en bent in staat over complexe vraagstukken kort en krachtig te adviseren. Je hebt dan ook coördinerende vaardigheden, sociale behendigheid en overtuigingskracht, bent samenwerkend en onafhankelijk, en kijkt verder dan de grenzen van je eigen vakgebied.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.  

Eoin Hennekam, webredacteur

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Je maakt onderdeel uit van Bedrijfsbureau divisie 3. Het bedrijfsbureau van divisie 3 ondersteunt elf (klinische) afdelingen, acht verpleegafdelingen en één neonatale IC die tezamen divisie 3 vormen. Een divisie met een budget van € 131 miljoen, ruim 1200 fte medewerkers en met zowel een chirurgisch, oncologisch als beschouwend accent. Tevens is het een divisie die een groot kinderziekenhuis huisvest en in belangrijke mate het ziekenhuisbrede strategisch speerpunt Population Health voert.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan, zoals lezingen, seminars en workshops. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Egbert Vos, manager Bedrijfsvoering divisie 3
071 526 19 03

Solliciteren