Versnellertechnicus

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Voor een interessante en innovatieve functie zoeken wij een versnellertechnicus. Je maakt deel uit van de fysica groep van de afdeling Radiotherapie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en het Reinier de Graaf (RdG) ziekenhuis in Delft.

In het kort

• Je bent opgeleid op minimaal hbo-niveau, bij voorkeur in elektrotechniek, medische techniek of een daaraan gelijkwaardige opleiding.
• Bij voorkeur heb je ervaring in de radiotherapie, maar dit is geen vereiste
• Je wilt graag werken met hoogcomplexe medische apparatuur
• Je kunt onder tijdsdruk werken
• Je bent een teamspeler en communicatief vaardig

Wat ga je doen?

Als versnellertechnicus ben je verantwoordelijk voor de technische kwaliteits- en veiligheidscontroles, onderhoud en reparatie van lineaire versnellers, CT-simulatoren en andere apparatuur op de afdeling. Je werkzaamheden omvatten een breed scala aan technieken, waaronder hoogfrequent, hoogspanning, elektronica, mechanica, vacuüm, koeltechniek en IT. Als onderdeel van een multidisciplinair team draag je bij aan de effectieve en veilige behandeling van onze patiënten. Om de continuïteit van de patiëntenbehandeling te kunnen waarborgen zal je je werkzaamheden soms onder tijdsdruk uitvoeren.

Wat vragen wij?

We zoeken een enthousiaste collega die graag bereid is bij te dragen aan de uitdagingen waar de afdeling voor staat. Je bent in het bezit van een afgeronde hbo- of universitaire bacheloropleiding in de techniek, bij voorkeur elektrotechniek, medische techniek of een daaraan gelijkwaardige opleiding. Ervaring in de radiotherapie is uiteraard een pre, maar ook als je ervaring ergens anders ligt, of je net bent afgestudeerd, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in groepsverband werken. Je beschikt over creatief probleemoplossend vermogen, bent initiatiefrijk en servicegericht, en je bent bereid om in voorkomende gevallen buiten de gebruikelijke uren te werken.

Meer informatie

Voor deze vacatures kunnen referenties worden opgevraagd.

Frans en Marjolijn 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdelingen Radiotherapie van het LUMC en het RdG vormen één geïntegreerde afdeling. Op deze afdeling behandelen we per jaar circa 3500 oncologische patiënten door middel van bestraling. Voor deze patiënten is het goed functioneren van onze bestralingsapparatuur letterlijk van levensbelang. De fysicagroep draagt zorg voor  alle klinisch-fysische en technische aspecten van de radiotherapie en is zowel verantwoordelijk voor het goed functioneren van alle (bestralings)apparatuur alsook voor de ICT op de afdeling. Vanwege het vertrek van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een collega die ons team wil versterken.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

dr. Bas Gobets, klinisch fysicus, coördinator groep versnellertechnici, afdeling Radiotherapie LUMC-RdG
071 529 88 94
s.gobets@lumc.nl

Solliciteren