Verpleegkundige in opleiding tot Obstetrieverpleegkundige

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

“Ik kan me geen afdeling met meer afwisseling, uitdaging en dynamiek voorstellen. Je bent bij een bijzondere gebeurtenis in iemands leven. Bovendien leveren we gespecialiseerde zorg die je nergens anders in Nederland vindt.” En dit alles doen we met een hecht team die met veel passie werkt in een fijne, saamhorige en open sfeer.

In het kort

• Je bent verpleegkundige
• Je wilt je laten opleiden tot obstetrieverpleegkundige
• Hoeveel ervaring je hebt? Dat is niet belangrijk
• Je hebt affiniteit met obstetrie en GeboorteHuis
• Je bent ambitieus en gemotiveerd

Wat ga je doen?

Ben jij als verpleegkundige op zoek naar een baan in een moderne en dynamische werkomgeving? Dan ben je bij ons in GeboorteHuis Leiden aan het juiste adres. Als verpleegkundige in opleiding tot obstetrieverpleegkundige kom je te werken op een splinternieuwe afdeling met 33geboortekamers waar jij vrouwen en hun baby’s alle mogelijke hulp biedt tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Dit doe je samen met een hecht team van verpleegkundigen, artsen in opleiding tot specialist, gynaecologen, verloskundigen, lactatiekundigen en kraamverzorgenden. Het werk op onze afdeling biedt uitersten: zo kunnen zich zorgsituaties voordoen met blije of verdrietige momenten. Je begeleidt niet alleen eerste- of tweedelijns bevallingen, maar ook vrouwen met een derdelijnsindicatie worden bij ons opgenomen. Onze patiënten komen vanuit heel Nederland omdat wij gespecialiseerde zorg bieden die je nergens anders in Nederland vindt. Je kunt ook gerust een keer meelopen!

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar jou: een enthousiaste verpleegkundige met een patiëntgerichte en collegiale instelling. Hoeveel jaren ervaring je hebt maakt ons niet uit. Of je nu vers uit de schoolbanken komt, of na jaren een nieuwe uitdaging binnen de verpleegkunde zoekt, wij verwelkomen jou graag! Wat we wél belangrijk vinden is dat je interesse hebt in de obstetrie en onze afdeling. Je zet je volledig in om de allerbeste zorg te bieden aan onze patiënten. Je weet van aanpakken en kunt goed omgaan met complexe zorgsituaties. Ook als dat betekent dat je dag niet altijd verloopt zoals je gepland had. Het werken in wisselende diensten is voor jou geen probleem. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan hopen we jouw sollicitatie snel te ontvangen! Let op: wij zoeken meerdere verpleegkundigen voor de opleiding!

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons? Bekijk eens onze afdelingspagina en visuele rondleiding. Je kan ook altijd een dag met ons meelopen! 

Vanessa Giogori

Vannessa Girigori

‘Wij zijn betrokken bij een bijzonder moment in het leven van een aanstaande ouder’

Je werkplek

GeboorteHuis Leiden is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen het LUMC, Alrijne Ziekenhuis Leiden en verloskundigen uit de regio. Daarnaast werken we nauw samen met de afdeling Neonatologie en medische disciplines en verloskundigen uit de regio. Partners kunnen blijven slapen en we coachen ouders of verzorgers in de dagelijkse zorg voor hun pasgeborene(n), zodat zij dit zoveel als mogelijk zelf kunnen doen. Heeft een pasgeborene extra medische en verpleegkundige zorg nodig? Dan blijft de pasgeborene bij de moeder op de kamer, waar medium care faciliteiten en deskundig personeel aanwezig is. Kortom, gezinsgerichte zorg staat bij ons centraal en blijven we continu verder ontwikkelen. 

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Tijdens jouw opleiding kun je van ons verwachten dat we jou de mogelijkheid bieden om te groeien in de richting die jou aanspreekt. Maar ook na jouw opleiding tot obstetrieverpleegkundige heb jij mogelijkheden om door te groeien tot senior verpleegkundige, verpleegkundig expert, teamleider en andere rollen. Wij vinden het bij GeboorteHuis Leiden belangrijk dat ons collega’s zich kunnen blijven ontwikkelen.

Contact: Jacqueline Verloop of Jolanda Nieuwenbroek, verpleegkundig teamleiders van het Perinatologie-GeboorteHuis Leiden
071 529 74 69

Solliciteren