Verpleegkundige Hartkatheterisatie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ons Hart Long Centrum heeft als doel patiënten met hartaandoeningen te diagnosticeren en behandelen. En wij zijn nu op zoek naar een verpleegkundige die ons hartkatheterisatie team komt versterken. Ben jij dit?

In het kort

• Je komt te werken op de afdeling Hartkatheterisatie van het Hart Long Centrum
• Je assisteert bij verschillende onderzoeken en behandelingen
• Je werkt met geavanceerde apparatuur
• Je geeft begeleiding aan patiënten uit het hele land

Wat ga je doen?

In deze functie assisteer je bij verschillende onderzoeken en behandelingen, waarbij je werkt met geavanceerde apparatuur. Daarnaast begeleid je patiënten en bewaak je de hemodynamische en elektrocardiografische parameters. Hierbij werk je nauw samen met cardiologen en assistenten in opleiding.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een afgeronde opleiding tot A-verpleegkundige, mbo-V of hbo-V. Je bent in al in het bezit van een diploma Hartfunctielaborant (specialisatie Hartkatheterisatie) of bent bereid na circa een half jaar te starten met de driejarige opleiding tot Hartfunctielaborant . Je woont daarnaast maximaal 20 minuten van het LUMC vandaan.  Naast normale werktijden, vind je het geen probleem om bereikbaarheidsdiensten te draaien. Je bent in staat om te werken met geavanceerde apparatuur. Verder ben je collegiaal, stressbestendig, flexibel en nauwkeurig.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een dag meelopen op onze afdeling. 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het Hart Long Centrum heeft als doel patiënten met hartaandoeningen te diagnosticeren en behandelen. De afdeling is continu in ontwikkeling en levert topklinische zorg, waardoor patiënten afkomstig zijn uit de hele regio en daarbuiten. De diversiteit van patiënten waarbij de behandeling een geavanceerd en gespecialiseerd karakter heeft, vraagt om een intensieve zorg. Jij komt straks te werken bij het team Hartkatheterisatie. De verpleegkundigen van dit team werken nauw samen met de andere teams binnen de organisatorische eenheid Hart Long Centrum (Hartkatheterisatie, Hartziekten, Hartbewaking, Hartfunctie en Thoraxchirurgie) om efficiënte zorgverlening te kunnen garanderen. De afdeling Hartkatheterisatie beschikt over vijf behandelkamers waar naast diagnostiek alle soorten van invasieve behandeling plaatsvinden: onder andere PCI, stents, elektrofysiologisch onderzoek, ablatie van ritmestoornissen, implantatie van (biventriculaire) pacemakers en ICD’s. Tevens worden kinderen met aangeboren hartafwijkingen gediagnosticeerd en behandeld. Daarnaast worden bijzondere procedures verricht, zoals TAVI (implanteren van AO klep) en Mitraclip (clippen van mitralisklep bij mitraalklepinsufficientie).

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact:  mevrouw T. Warmerdam of mevrouw  I. van der Vegte, teamleiders, afdeling Hartkatheterisatie
071 526 20 18

Solliciteren