Verpleegkundig Teamleider Hartbewaking

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij een enthousiaste en ervaren verpleegkundige en heb jij leidinggevende kwaliteiten in je? Weet jij hoe je jouw teamleden hun persoonlijke kwaliteiten het beste kunnen ontwikkelen en hun ambities kunnen nastreven? Dan ben jij de teamleider Hartbewaking die wij zoeken!

In het kort

• Je richt je als teamleider op de ontwikkeling en verbetering van je team
• Dit doe je onder meer door de focus op scholing en ontwikkeling van je collega’s
• De verbetering van de zorgkwaliteit is één van jouw speerpunten

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig teamleider Hartbewaking geef je leiding aan een verpleegkundig team op de CardioCare (CC). Ook draag je zorg voor de implementatie van het beleid binnen dit team en ben je mede verantwoordelijk voor het vertalen van het afdelingsjaarplan naar de praktijk. Merk je knelpunten op? Dan stel je voorstellen ter verbetering op en voer je deze ook uit. Zo zorg jij ervoor dat we blijven vernieuwen, optimaliseren en ontwikkelen en daarbij bewaak en bevorder je de kwaliteit van de complexe, geavanceerde specialistische patiëntenzorg op de afdeling. Ook richt je je op scholing en ontwikkeling van je collega’s op de CC en draagt bij aan de deskundigheidsbevordering van het verpleegkundig team. Samen met andere disciplines en collega’s binnen het Hart Long Centrum werk je aan de verbetering van de zorgkwaliteit. Tot slot participeer je in de overstijgende verpleegkundige taken voor de CC.

Wat vragen wij?

Je bent een ervaren CC- of IC-verpleegkundige en hebt de hbo-opleiding Management in de Zorg al op zak of bent bereid deze op korte termijn te behalen. Je beschikt over analytisch en organisatorisch inzicht en daarbij weet je op creatieve en tactvolle wijze het team te stimuleren en aan te sturen. Ben jij die ervaren verpleegkundige die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met jou in contact!

Meer informatie

Voor deze vacature zullen wij twee referenties opvragen.  

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

In het LUMC vinden veel speciale en nieuwe technologische medische ingrepen plaats vanwege de topklinische en topreferente zorg die wij kunnen bieden. Topreferente zorg vind je alleen in universitair medische centra en dat zorgt voor een continue impuls voor vernieuwing en ontwikkeling. Op de CC zie je dit ook terug in de patiëntencategorie die zeer divers is. Naast acute cardiale problematiek worden ook patiënten met mechanische ondersteuning bij ons verpleegd, waaronder ook patiënten met een steunhart. Bovendien is de CC van het LUMC een belangrijk centrum binnen Europa voor de behandeling van ritmestoornissen. Op de CC beschikken we over tien bedden.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Els Nagtegaal, verpleegkundig manager Hart Long Centrum
071 529 94 48

Solliciteren