Verpleegkundig Onderzoeksmedewerker

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij je verpleegkundige werkzaamheden combineert met onderzoeksactiviteiten? Dan is de functie van verpleegkundig onderzoeksmedewerker bij het Hart Long Centrum echt iets voor jou.

In het kort

• Je hebt zowel uitvoerende als coördinerende werkzaamheden
• Zo neem je venapuncties af en neem je vragenlijsten af
• Ook leg je gegevens vast in de database
• En heb je intensief contact met zowel patiënten als collega’s

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig onderzoeksmedewerker ben je onder meer verantwoordelijk voor de coördinatie en dagelijkse uitvoering van wetenschappelijke onderzoeken. De coördinerende werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden, plannen en uitvoeren van onderzoeksprotocollen. De uitvoerende werkzaamheden bestaan onder andere uit het afnemen van venapuncties, verpleegkundige onderzoek, meten van de bloeddruk, verwerken van afgenomen samples en afnemen van vragenlijsten. Daarnaast hebben je werkzaamheden betrekking op het vastleggen van gegevens in een database (elektronisch CRF). Je hebt daarbij intensief contact met patiënten, onderzoekers, artsen, onderzoeksverpleegkundigen binnen de afdeling en sponsors.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste verpleegkundige met hbo- werk- en denkniveau en affiniteit met wetenschappelijk onderzoek. Je bent flexibel en hebt het vermogen om zelfstandig aan meerdere taken tegelijk te werken. Daarnaast beschik je over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en heb je ervaring met datasystemen. Ook beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Werk je ook nog nauwkeurig en ben je stressbestendig? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Meer informatie

Voor deze functie zullen wij referenties opvragen.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je komt te werken op de researchunit van het Hart Long Centrum, onderdeel van de afdeling Hartziekten. Momenteel werken wij in een team van drie parttime verpleegkundigen. De speerpunten van ons Hart Long Centrum zijn: aangeboren afwijkingen, ritmestoornissen, klepproblematiek, aderverkalking en hartfalen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Ellen van der Willik, hoofd research ondersteuning, afdeling Hartlong Centrum
071 526 17 89

Solliciteren