Verpleegkundig Expert

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

De harmonica-afdeling VNNP bestaat uit drie specialismen, namelijk Neurochirurgie, Neurologie en Psychiatrie. Voor de Neurologie en Neurochirurgie zijn wij op zoek naar een verpleegkundig expert met als aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid. Samen met de medici en het verpleegkundig team richt je je op continu verbeteren. Ben jij de verpleegkundig expert die wij zoeken?

In het kort

• Je gaat aan de slag op de afdeling Neurologie en Neurochirurgie
• Op deze afdelingen focus je je op directe patiëntenzorg
• En richt je je op kwaliteit, veiligheid en continu verbeteren

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig expert op de afdeling VNNP richt je je de helft van de tijd op directe patiëntenzorg en de andere helft van de tijd werk je aan de thema’s kwaliteit en veiligheid. Binnen deze thema’s houd je je onder meer bezig met het verwerken van de IMS-meldingen, het up-to-date houden van zorgprotocollen en het vertalen van audit-rapportages naar het continu verbeteren wat wij in al ons werk nastreven. Daarbij zit je in de kwaliteitscommissie van de afdeling en ben je altijd op zoek naar procesverbetering met behulp van lean en het gebruik van pdca-methode bij lopende trajecten.

Wat vragen wij?

Je hebt de opleiding mbo- of hbo-V afgerond en neemt een aantal jaar aan relevante, klinische ervaring met je mee. Behalve deze ervaring en achtergrond heb je aantoonbare affiniteit met kwaliteit en veiligheid in de directe patiëntenzorg. Je kunt organisatorisch en projectmatig denken en werken. Daarnaast heb je coachende vaardigheden, ben je sociaal vaardig, enthousiasmerend en teamgericht. Als verpleegkundig expert signaleer je knelpunten op de werkvloer. Je maakt verbetervoorstellen, je initieert standaardprocedures, verbetertrajecten, stelt nieuwe werkwijzen op die je vervolgens implementeert binnen de harmonica en houdt toezicht op de naleving hiervan. Je werkt hierin nauw samen met het duaal management, drie collega verpleegkundig experts en twee teamleiders.

Meer informatie

Voor deze vacature vragen wij twee referenties op.

Bob Molkenboer

Bob Molkenboer en Bep Bloot

‘Op deze afdeling heb je elkaar hard nodig; samen sta je sterk'

Je werkplek

Op de afdelingen Neurologie en Neurochirurgie staat het begeleiden van patiënten bij het ondergaan van topklinische en topreferente zorg voorop. Het accent van de afdeling ligt dan ook op diagnose en behandeling, ook is er aandacht voor palliatieve zorg. We werken vanuit een evidenced based practice. We werken bovendien nauw samen met ziekenhuizen in de regio, diverse verpleeghuizen en revalidatiecentra.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Joan Meekel

Contact: de heer Joan Meekel, verpleegkundig manager VNNP
071 529 96 02

Solliciteren