Verpleegkundig Specialist Cardiologie

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij verpleegkundig specialist met affiniteit voor en/of kennis van cardiologie en wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van hartziekten? Dan is ons Hartlongcentrum op zoek naar jou!

In het kort

• Je komt te werken in ons Hartlongcentrum op de subafdeling Hartziekten
• Hier ben je onderdeel van een enthousiast, ambitieus en nauw samenwerkend multidisciplinair team
• Op de afdeling geef je (poli)klinische zorg aan onze cardiologische patiënten
• Jouw focus ligt op patiënten met een hartinfarct en/of patiënten met ritmestoornissen
• Je bent het aanspreekpunt voor onze patiënten, medici en zorgverleners 

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan uit het verlenen van zowel poliklinische als klinische zorg aan cardiologische patiënten. Je aandachtsgebied ligt met name bij patiënten met atrium fibrilleren en patiënten met een hartinfarct. Voor hen ben je het aanspreekpunt, maar ook onze medici en andere zorgverleners sta je te woord. Verder voer je zelfstandig poliklinische en e-health spreekuren. Precieze invulling van de functie wordt naar gelang van de behoefte van de afdeling en jouw ervaring ingevuld.

Wat vragen wij?

Je hebt de opleiding tot verpleegkundig specialist afgerond. De voorkeur gaat uit naar een ervaren verpleegkundig specialist op het gebied van cardiologie. Het is een pre als je affiniteit hebt met e-health. Verder is het belangrijk dat je doortastend en proactief bent en zelfstandig werkt.

Meer informatie

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor minimaal een jaar. Na dit jaar wordt gekeken naar eventuele mogelijkheden om je dienstverband te verlengen.

Ben je momenteel verpleegkundige en wil jij je juist verder ontwikkelen en specialiseren in hartziekten? Momenteel hebben wij een vacature voor de opleiding tot verpleegkundig specialist Cardiologie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Franca Witjas, PhD-kandidaat

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Het Hartlongcentrum, dat bestaat uit de subafdelingen Hartziekten, Longziekten en Thoraxchirurgie, biedt topklinische, vernieuwende en innovatieve zorg aan patiënten met aangeboren en verworven cardiovasculaire ziekten en longaandoeningen. Doel van de afdeling is goede, efficiënte en veilige zorg bieden aan patiënten met hart-, vaat- en longaandoeningen Als verpleegkundig specialist in opleiding ben je onderdeel van een enthousiast, ambitieus en nauw samenwerkend multidisciplinair team. Wij delen onze kennis en ervaring graag met jou!

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Loes van Winden, verpleegkundig specialist, Hartlongcentrum
071 529 9608

Solliciteren