Unitcoördinator Service Rondom Bed

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Sta jij stevig in je schoenen en weet jij op een coachende manier leiding te geven aan een team waarbij je je collega’s weet te motiveren en stimuleren? Heb jij daarnaast ook nog de nodige ervaring binnen een servicegerichte omgeving? Dan is ons team op zoek naar een coördinator zoals jij!

In het kort

Sta jij stevig in je schoenen en weet jij op een coachende manier leiding te geven aan een team waarbij je je collega’s weet te motiveren en stimuleren? Heb jij daarnaast ook nog de nodige ervaring binnen een servicegerichte omgeving? Dan is ons team op zoek naar een coördinator zoals jij!  

Wat ga je doen?

Als unitcoördinator geef je dagelijks leiding aan de servicemedewerkers van de afdeling Service rondom Bed. Tot je takenpakket behoort het maken van het rooster en het uitvoering geven aan het ziekteverzuimbeleid. Ook houd je werkoverleg en voer je jaargesprekken met de servicemedewerkers. Je coacht je medewerkers en stimuleert hen om zich beroepsmatig verder te ontwikkelen en te ontplooien op het gebied van gastvrijheid en efficiëntie. Met de teamleiders van verschillende zorgafdelingen organiseer en coördineer je de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden. Je werkt samen met drie collega unitcoördinatoren, waarbij altijd één van jullie vieren aanwezig is tijdens de diensten van de servicemedewerkers. Dit betekent dat je variërende diensten werkt - verspreidt over zeven dagen in de week – volgens rooster. Doordeweeks werk je tussen 7.00 en 17.30 uur en in het weekend kun je tussen 7.00 en 11.00 uur ingeroosterd worden. De patiëntenzorg gaat immers altijd door.  

Wat vragen wij?

Je beschikt over een mbo- werk- en denkniveau. Je hebt een relevante opleiding gevolgd, bijvoorbeeld de Hotelschool of Facility Management, of je hebt kennis en ervaring opgedaan met relevante werkervaring buiten het LUMC in een servicegerichte omgeving. We zoeken een daadkrachtige teamplayer met een hands-onmentaliteit. Je hebt bij voorkeur ervaring in een leidinggevende functie en bent goed in het stimuleren en motiveren van medewerkers. Ook ben je service- en gastgericht en heb je een representatieve uitstraling. Je stijl van leiding geven laat zich omschrijven als stimulerend, faciliterend en verbindend. Van nature heb je een goed gevoel voor verhoudingen binnen een organisatie. Ben je daarnaast zowel flexibel en communicatief vaardig? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Meer informatie

Een assessment behoort tot de procedure.

Frans en Marjolijn 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Service rondom Bed is een afdeling binnen Zorgservices en Voeding van het Facilitair Bedrijf. Aan het hoofd van de afdeling staat een teamleider die verantwoordelijk is voor de totale bedrijfsvoering en de afstemming met de verpleegkundig managers en - hoofden. Samen met je drie collega unitcoördinatoren geef je leiding aan circa 125 servicemedewerkers.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact:  Meine Ludema, teamleider Service rondom Bed, afdeling Zorgservices en Voeding
071 529 64 79

Solliciteren