Unitcoördinator Service Rondom Bed

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Sta je stevig in je schoenen en weet je op een coachende manier leiding te geven aan een enthousiast team van servicemedewerkers? En vind jij goede service en voeding net zo belangrijk als wij? Dan is ons team op zoek naar een coördinator zoals jij!

In het kort

• Je werkt samen met drie collega unitcoördinatoren
• Samen geven jullie leiding aan circa 140 servicemedewerkers
• Je bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening
• En coördineert het gehele proces rondom service en voeding op de verpleegafdelingen 

Wat ga je doen?

Als unitcoördinator geef je dagelijks leiding aan de servicemedewerkers van de afdeling Service rondom Bed. De servicemedewerkers zijn verantwoordelijk voor de voeding en ondersteunen de verpleegafdeling op het gebied van diverse facilitaire werkzaamheden. Je houdt werkoverleg en voert jaargesprekken met de servicemedewerkers. Het coachen van de medewerkers stimuleert hen om zich beroepsmatig te ontwikkelen en te ontplooien op het gebied van gastvrijheid en efficiëntie. In je takenpakket zit onder andere het aannemen van de ziekmeldingen en alle ad hoc meldingen. Verder ben je verantwoordelijk voor het maken van de roosters, verzorgen van scholing en de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Je bent de verbindende factor tussen de verpleegafdelingen en de verschillende diensten binnen het facilitair bedrijf. Je organiseert en coördineert de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden met de teamleiders van de zorgafdelingen en bent bezig om de kwaliteit van de service continu te verbeteren. Doordeweeks werk je van 7:30 tot 17:00 uur en afwisselend werkt één unitcoördinator in het weekend van 7:30 tot 11:30 uur.

Wat vragen wij?

Je beschikt over minimaal mbo werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding gevolgd (bijvoorbeeld facilitymanagement). Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een leidinggevende functie. Het is een pre als je deze ervaring hebt opgedaan binnen een zorginstelling. Verder ben je een daadkrachtige teamplayer die communicatief sterk is. Ook ben je service- en gastgericht en heb je een representatieve uitstraling. Je stijl van leidinggeven laat zich omschrijven als stimulerend, faciliterend en verbindend. Van nature heb je een goed gevoel voor verhoudingen binnen een complexe organisatie. Ervaring met lean is een pre.

Meer informatie

Een assessment behoort tot de procedure.

Frans en Marjolijn 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Service rondom Bed is een afdeling binnen Zorgservices en Voeding van het Facilitair Bedrijf. Samen met drie collega unitcoördinatoren geef je leiding aan 140 servicemedewerkers die werkzaam zijn op 20 verschillende afdelingen binnen het LUMC. Aan het hoofd van de afdeling staat een teamleider die verantwoordelijk is voor de totale bedrijfsvoering en de afstemming met de verpleegkundig managers en -hoofden.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan, bijvoorbeeld op het gebied van praktisch leidinggeven en ziekteverzuim. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact:  Meine Ludema, teamleider Service rondom Bed, afdeling Zorgservices en Voeding
071 529 64 79

Solliciteren