Technisch beheerder Office 365

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) zoekt een technisch beheerder office 365. Kom jij ons team versterken?

In het kort

• Je bent de schakel tussen de IT en onze zorg
• Je voelt je thuis in een omgeving waarin bouwen en vernieuwen centraal staan
• Je levert een zinvolle maatschappelijke bijdrage

Wat ga je doen?

De ontwikkelingen rondom Cloudtechnologie gaan razendsnel en daarbij worden hybride of Cloudoplossingen steeds vaker aangeboden in onze dienstverlening. Als technisch beheerder Office 365 ga je aan de slag binnen het nieuw te vormen Office 365-team. Samen met het team, bestaande uit functioneel en technisch beheerders, operationeel aangestuurd door een Office 365-specialist, voer je testwerkzaamheden uit en werk je aan de implementatie, ondersteuning en optimalisatie van de Office 365-onderdelen.

Wat vragen wij?

Het belangrijkste is dat je affiniteit hebt met de zorg en je je graag richt op innovatie en ontwikkeling op het gebied van IT. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Daarnaast ben je een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat met minimaal hbo-werk- en denkniveau. Je hebt je certificering op het gebied van Office 365. Je bent communicatief sterk, mens- en klantgericht, een teamplayer, flexibel, stressbestendig en pragmatisch. Je toont ondernemerschap en lef. Als je ervaring hebt met het werken volgens de Agile- en Scrum-methode, dan is dit een pre. We zien graag je sollicitatie tegemoet.  

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Daniёl Leen

‘Kweekvijver voor ICT-talent’

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van onze organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijk wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, met op zijn tijd ook een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s ter ontspanning!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Zo kan je jouw talent bij ons verder ontwikkelen. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden waar je nooit bent uitgeleerd!

Contact: Daniël Leen, hoofd Servicedesk IT en Werkplek & Office 365, Informatie Technologie & Digitale Innovatie
071 529 70 07

Solliciteren