Teamleider Poliklinieken Heelkunde, Orthopedie/ Traumachirurgie en Revalidatiegeneeskunde

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Ben jij de coachende leidinggevende die van een uitdaging houdt; een echte teamspeler die resultaatgericht werkt? Wil jij als teamleider van de poliklinieken ons team Heelkunde, Orthopedie/ Traumachirurgie, en Gipskamer en Revalidatiegeneeskunde/ Fysiotherapie leiden en versterken? Wij nodigen je dan van harte uit om te solliciteren.

In het kort

• Je bent een ervaren teamleider binnen een complexe en veranderde organisatie
• Je zet je in voor verbetertrajecten en de kwaliteit van zorg
• Je werkt multidisciplinair samen
• Je buigt je over veranderings- en verbetertrajecten van de patiëntenzorg en de poliklinieken
• Je focust je ook op optimalisatie van diverse processen

Wat ga je doen?

Als teamleider heb je de dagelijkse leiding over de verschillende poli’s. De teamleider die wij zoeken zal de komende twee jaar een aantal grote veranderingen vormgeven. Het herinrichten van zowel zorg- als administratieve processen, het vormgeven van multidisciplinaire samenwerkingsverbanden, de verhuizing naar een nieuwe locatie en het begeleiden van medewerkers staan hierbij de komende jaren centraal. Je bent verder medeverantwoordelijk voor het nemen en bewaken van (organisatorische) maatregelen die de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg borgen. Het (projectmatig) organiseren van de verhuizing van een deel van de poliklinieken naar een nieuwe locatie vraagt om de inrichting van nieuwe locatieprocessen, en vraagt van de teamleider organisatietalent, innovatieve ideeën en de durf om te veranderen en mee te denken over de polikliniekorganisatie van de toekomst. Als betrokken leidinggevende geef je samen met de medewerkers vorm aan deze uitdagingen.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau en hebt een achtergrond in management en organisatie. Je hebt ruime ervaring met leidinggeven binnen een complexe en veranderende organisatie en hebt ervaring met het leiden van veranderingstrajecten. Daarbij beschik je over aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van kwaliteit en veiligheid in de zorg en je bent uitstekend in staat om hier op te sturen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent creatief, energiek, denkt in mogelijkheden en staat open voor nieuwe ideeën. Ben jij de verbinder die wij zoeken?  

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

Denise de Boer

'Als verpleegkundige zag ik kansen en verbeteringen. Nu mag ik dit als teamleider oppakken.'

Je werkplek

De poliklinieken Heelkunde, Orthopedie/ Traumachirurgie, Gipskamer en Revalidatiegeneeskunde/Fysiotherapie zijn onderdeel van de polikliniekorganisatie. Deze polikliniekorganisatie bestaat daarnaast uit de poliklinieken Urologie, Preoperatieve Zorg en het Pijnbehandelcentrum, en Mondziekten en Kaak- en Aangezichtschirurgie.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Hanneke van der Geest- Vromans, manager poliklinieken divisie 1
071-529 80 40

Solliciteren