Teamleider Chirurgie

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Kun jij op stimulerende, motiverende en daadkrachtige wijze leidinggeven aan een team verpleegkundigen? Dan ben jij misschien wel de teamleider Chirurgie (VCH) die we zoeken!

In het kort

• Je gaat op de afdeling Chirurgie 1 aan de slag
• Als teamleider ben je een verbinder en weet jij het team te sturen en te motiveren
• Je bent ontwikkelingsgericht en het continu verbeteren zit in je DNA
• Binnen het managementteam speel je een actieve rol

Wat ga je doen?

Als teamleider VCH geef je leiding aan circa 45 verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele zorgproces, kwaliteitszorg, zorgvernieuwing en de professionalisering binnen het team. Je zit dicht op het proces, maar bent niet direct inhoudelijk betrokken. Samen met het managementteam vertaal je het afdelingsjaarplan naar de praktijk. Dit houdt in dat je een belangrijke rol inneemt bij het optimaliseren van werkprocessen. Je motiveert jouw team om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren en stimuleert hen hun eigen kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste collega met een aantal jaar relevante (leidinggevende) werkervaring in een dynamische werkomgeving. Je werkt graag in een omgeving waar je een actieve bijdrage aan veranderingen en verbeteringen kunt leveren. Bij voorkeur heb je een verpleegkundige (chirurgische) achtergrond en ben je in het bezit van je diploma Verpleegkunde. Daarbij heb je ook een managementopleiding afgerond, of ben je bereid deze te behalen. Je bent ontwikkelingsgericht en past de lean-methodiek toe in je werkzaamheden. Je bent communicatief vaarding, kunt goed samenwerken en bent een echte verbinder. Omschrijven we jou? Solliciteer dan snel!

Meer informatie

Voor deze vacature zullen we twee referenties opvragen.

Je kunt ook contact opnemen met Puck van der Vooren, verpleegkundig teamleider, afdeling VCH1, telefoon 071 529 79 36.

Karin Snijder

'Wij weten vaak nog niet waar de klachten van onze patiënten vandaan komen. En dat is heel interessant om steeds weer te ontdekken'

Je werkplek

Binnen de verpleegafdelingen Chirurgie (VCH) worden patiëntengroepen behandeld met uiteenlopende aandoeningen. De afdeling Chirurgie 1 is gespecialiseerd in gastro intestinale, oncologische, algemene en endocriene chirurgie. De complexe zorg en een cultuur van continu verbeteren bieden jou alle gelegenheid jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een enthousiast team dat een mix is van jong gediplomeerd en ervaren verpleegkundigen.  

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Floris Veen, manager verpleging, afdeling VCH
071 529 91 41

Solliciteren