Teamleider Restaurant en Catering

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Als teamleider Restaurant en Catering ben je de expert op het gebied van gezonde voeding en gastvrijheid, budgetverantwoordelijke én leidinggevende in één. Ben jij de gedreven teamleider die onze restauratieve voorzieningen naar een hoger niveau tilt?

In het kort

• Je zet je in voor een goed en gezond restaurant en richt je op de cateringservice
• Ook onze gastvrije koffiecorner valt onder jouw verantwoordelijkheid
• Je weet innovatieve ideeën over gezond voedsel te implementeren in het LUMC
• Daarbij verlies je het kostenplaatje nooit uit het oog
• Je geeft leiding direct aan vijf coördinatoren en indirect aan 82 medewerkers 

Wat ga je doen?

Als teamleider Restaurant en Catering geef je leiding aan drie coördinatoren Restaurant en twee coördinatoren Catering. In totaal ben je verantwoordelijk voor 82 medewerkers met een hoge omzetverantwoordelijkheid. Als expert op het gebied van gezonde voeding en gastvrijheid doe je regelmatig innovatieve verbetervoorstellen om de restauratieve voorzieningen verder door te ontwikkelen en zo bezoekers steeds meer te stimuleren gezonde keuzes in hun voeding te maken. Als budgetverantwoordelijke gebruik je de managementrapportage om je bedrijfsvoering, waar nodig, bij te sturen. Als leidinggevende weet je de knelpunten snel te signaleren en op te lossen. Kortom: een afwisselende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor het opzetten en uitvoeren van innovatieve ideeën.  

Wat vragen wij?

Je hebt een relevante, afgeronde hbo-opleiding met minimaal vijf jaar werkervaring als leidinggevende. Daarnaast ben je een resultaat- en klantgerichte verbinder. Je hebt affiniteit met gezond eten en draagt jouw passie gemakkelijk over op je collega’s en de bezoekers van ons restaurant. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen je vakgebied en weet jouw ideeën binnen onze grote organisatie te implementeren.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.  

Rick Stil

‘Van één gerecht kan ik wel 17 recepturen maken’

Je werkplek

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan de verbetering van de gezondheidszorg. We streven naar de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om patiëntenzorg, onderzoek, onderwijs, opleiding of bij- en nascholing. Maar ook als het gaat om onze restauratieve voorzieningen. De restaurants, de koffiecorner en de cateringafdeling van het LUMC vormen het werkterrein van de afdeling Restauratieve Voorzieningen. Dagelijks bezoeken ruim 3400 gasten - bestaande uit patiënten, bezoekers, medewerkers en studenten - onze restaurants. Ons speerpunt is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige voeding en het stimuleren van gezonde keuzes voor onze bezoekers. Hierbij werken we steeds meer met regionale en biologische producten. Daarnaast verzorgt de catering dagelijks gezonde lunches en uitgebreide buffetten voor congressen en bijeenkomsten die binnen het LUMC plaatsvinden.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Jacqueline van Stijn

Contact: Jacqueline van Stijn, manager Zorgservices en Voeding
071 526 24 20

Solliciteren