Stagiair HRM Recruitment

Tijdelijk werk & stageplaatsen

Je functie

Zit jij in het tweede, derde of vierde jaar van je studie en wil je weten hoe het is om mee te draaien in een HRM-team binnen een grote organisatie? En als jij aan het LUMC denkt, poppen er dan in jouw hoofd allerlei ideeën op met betrekking tot onze werving en (campus)recruitment? Dan willen wij jou graag als meewerkstagiair binnen ons team!

In het kort

• Je draait volledig mee in team Werkenbij van HRM
• Campusrecruitment wordt jouw project
• Dit betekent dat jij je met name richt op relevante studies en scholen
• Evenementen, beurzen, open dagen: jij weet wie, wat, waar en wanneer
• Binnen ons team krijg je de ruimte om je eigen ideeën uit te werken

Wat ga je doen?

Als meewerkstagiair binnen team Werkenbij focus jij je op het opzetten van campusrecruitment. Welke studies en scholen zijn relevant voor het LUMC om haar wervingspijlen op te richten? Op welke evenementen en beurzen moeten wij aanwezig zijn om het LUMC als aantrekkelijke werkgever te promoten? Dit zijn niet alleen de studies die zich richten op de gezondheidszorg, maar denk hierbij ook aan studies in de richting van IT, onderzoek en bedrijfsvoering. En als we meedoen aan een evenement, beurs of open dag, dan zorg jij ervoor dat we een strakke planning hebben: je weet precies wat we nodig hebben, zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid en werkt daarnaast ook mee in de verdere organisatie. Ook werk je mee binnen ons team en op drukke momenten spring je bij: je redigeert teksten, plaatst vacatures op onze Werkenbij-site en pakt allerlei (hands-on) klusjes op. Kortom: een afwisselende stage waarbij jij enerzijds je eigen campusrecruitmentproject kunt opzetten en anderzijds meedraait in ons team.

Wat vragen wij?

Je zit in het derde of vierde jaar van je studie en bent op zoek naar een meewerkstage voor minimaal vijf maanden, waarbij je 3 à 4 dagen per week aanwezig bent. De opleiding die je volgt is op hbo- of wo-niveau en in de richting van HRM of communicatie. Het is voor ons het belangrijkst dat je enthousiast bent en graag proactief aan de slag gaat. Wat maakt jou de stagiair die we moeten kiezen? We horen het graag van je!

Stage lopen bij het LUMC

Benieuwd hoe het is om stage te lopen bij het LUMC? Lees de verhalen van onze collega's! 

Je werkplek

Team Werkenbij bestaat uit zeven enthousiaste collega’s die zich richten op de recruitment, employer branding, arbeidsmarktcommunicatie, webredactie en alles wat daar achter de schermen bij komt kijken. Het afgelopen jaar is onze nieuwe Werkenbij-site online gegaan, waarbij we onze eigen medewerkers centraal stellen. Inmiddels hebben we ruim 70 ambassadeurs die met hun portretfoto en interview op onze site en social media te vinden zijn, rijden er bussen door Leiden en omstreken waarop onze ambassadeurs te zien zijn, hebben we een unieke LUMC-sokkenlijn ontwikkeld en staan er meerdere films online waarin we onder meer het werken op de OK en op de IC in beeld brengen. Hoe zou jij ‘werken bij het LUMC’ willen promoten? Vertel het ons en misschien krijg jij de kans om jouw ideeën daadwerkelijk uit te voeren!

Carrière in het LUMC

Als stagiair in het LUMC krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, ideeën uit te werken en mee te draaien binnen een enthousiast team. Bovendien kun je het LUMC vermelden op je cv: de perfecte kickstart van jouw carrière!

Contact: Inge Klein, adviseur employer branding, team Werkenbij
071 526 49 51

Solliciteren