Senior Verpleegkundige Spoedeisende Hulp (SEH)

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

De SEH is aan het veranderen en daarom zoekt het LUMC ervaren verpleegkundigen die deze verandering vorm gaan geven. Ben jij die senior verpleegkundige die wij zoeken?

In het kort

• Je bent een ervaren verpleegkundige
• Je kunt omgaan met een hoge mate van verantwoordelijkheid
• Je krijgt een rol met veel verschillende gezichten
• Je bent een ambassadeur en voorbeeld

Wat ga je doen?

Als SEH-verpleegkundige heb je verschillende taken. Je wisselt operationele taken af met de andere senior verpleegkundigen. Ook heb je een voorbeeldrol en bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer. Zo lever je een bijdrage aan werkprocessen en stem je dagelijks werkzaamheden af met medewerkers. Daarnaast coach je zo’n tien medewerkers bij hun taken en verantwoordelijkheden en ondersteun je werkbegeleiders uit deze groep. Ook draag je bij aan de werving en selectie van nieuwe medewerkers en voer je ook evaluatiegesprekken met huidige medewerkers. Ook draag je bij aan de kwaliteitsbeleid en de protocollen van de afdeling en zorg je dat deze gehanteerd blijven. Tot slot ben je actief betrokken bij het aandragen van nieuwe projecten en kun je deze sturen op kwaliteit, innovatie en organisatie.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren SEH-verpleegkundige met hbo-werk- en denkniveau. Daarnaast ben je flexibel en vasthoudend en kun jij een voorbeeldfunctie aan. Je bent communicatief vaardig samenwerkingsgericht. Ook zoeken we een collega die stressbestendig is en structuur kan aanbrengen in de werkzaamheden. Tevens ben je bereid tenminste 28 uur per week te werken en je staat voor de bevordering van een goed werkklimaat.

Meer informatie

Het betreft een pilot voor de duur van twee jaar, waarbij er twee extra senior verpleegkundigen worden aangesteld op de afdeling. Voor de duur van de pilot word je ingeschaald in schaal 9B.

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Linda Hatzihristodulu

‘De diversiteit en complexiteit op de SEH, is wat mij aantrekt’

Je werkplek

Het LUMC heeft een van de grootste traumacentra in Nederland en biedt 24 uur per dag topklinische acute zorg. De afdeling Spoedeisende hulp is een dynamische afdeling met een groot team van SEH verpleegkundigen, SEH artsen, physician assistants en ondersteunend personeel. Onze afdeling is in beweging en zich aan het voorbereiden op de toekomst. Een toekomst waarin - samen met het multidisciplinaire team - verpleegkundigen zich verdiepen en specialiseren in een van de medische domeinen zoals bijvoorbeeld epidemiologie. Zodat ruimte en aandacht wordt gegeven aan zorgvernieuwing en onderwijs. Je valt direct onder de verpleegkundig manager SEH.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou graag bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Wij bieden jou onder andere (interne) opleidingen en bijscholing aan. Deels verwerken wij dit in jouw persoonlijke opleidingsplan. Maar je krijgt ook de mogelijkheid om zelf opleidingen en cursussen te volgen buiten jouw vakgebied om.

Neely van Os - SEH

Contact: mevrouw Neely van Os, verpleegkundig manager, afdeling SEH
071 529 66 87

Solliciteren