Sedatie Praktijkspecialist

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

De sedatie praktijkspecialist die wij zoeken is een anesthesiemedewerker met een diploma sedatie praktijkspecialist op zak. Hebben we het over jou? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

In het kort

• Je bent verantwoordelijk voor patiënten die sedatie en analgesie krijgen
• Je hebt een dubbelrol als anesthesiemedewerker en sedatie praktijkspecialist
• Je screent zelfstandig patiënten voor diverse specialismen
• Je bent verantwoordelijk voor risicovolle behandelingen
• Je neemt beslissingen nemen die accuraat en auditbaar zijn

Wat ga je doen?

Als sedatie praktijkspecialist geef, bewaak en begeleid je zelfstandig volwassen patiënten (ASA 1-3) die sedatie en analgesie krijgen buiten het OK-complex. Deze patiënten krijgen dit toegediend in verband met een diagnostische of therapeutische ingreep, waarbij de anesthesioloog op afstand beschikbaar is. In de basis werk je als anesthesiemedewerker, met daarbij één a twee dagen per week als sedatie praktijkspecialist. Je werkt zelfstandig binnen de organisatie en hebt een belangrijke rol. Je geeft sedatie bij diverse specialismen (momenteel MDL, cardiologie, radiologie en longgeneeskunde). Je screent patiënten zelfstandig en geeft voorlichting. Je neemt beslissingen die accuraat en auditbaar zijn en je voert risicovolle voorbehouden handelingen uit. De afdeling Sedatie binnen het LUMC is een diverse en groeiende afdeling die veel kansen en uitdagingen biedt.

Wat vragen wij?

Je bent gediplomeerd anesthesiemedewerker en je hebt de opleiding tot sedatie praktijk specialist voltooid. Daarnaast heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring opgedaan. Buiten de normale werkzaamheden als anesthesiemedewerker werk je één a twee dagen per week als sedatie praktijk specialist.

Meer informatie

Solliciteer je ver voor de sluitingsdatum, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Elske Sitsen

‘Ik haal veel energie uit het verbeteren van de zorg en dat kan hier op vele verschillende manieren’

Je werkplek

Het LUMC OK-Centrum is uiterst modern en uitgebreid, bestaande uit vier clusters met twintig operatiekamers. Door de topklinische en topreferente status van het LUMC werk je mee aan speciale en uitdagende medische ingrepen en sta je aan de wieg van bijzondere innovaties. Denk bijvoorbeeld aan orgaantransplantaties, die alleen mogelijk zijn in ziekenhuizen met een speciale vergunning. Andere speerpunten van het LUMC zijn hartchirurgie, neurochirurgie en traumachirurgie. Door de hoge turnover van patiënten en de complexe zorg is het OK Centrum een bijzonder dynamische afdeling. Het is dan ook een prachtige werkplek als je van afwisseling houdt. Op de afdeling werk je in een jong, vooruitstrevend en hecht team, waar jij je snel thuis zult voelen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Diederich Cornelisse 

Contact: Diederich Cornelisse, manager OK centrum
071 529 85 57

Solliciteren